Search for content, post, videos

5 ganduri care-ti otravesc viata. Cum sa-ti regasesti echilibrul si fericirea

Cand numarul zilelor mohorate le depaseste cu mult pe cele vesele, in care te simti fericit/a, este semnul clar ca trebuie sa schimbi ceva in viata ta. Iata cinci lucruri pe care le recomanda psihologii:

 

1. Nu esti o victima. Contrar a ceea ce-ti spui in fiecare zi, nu doar tie ti se intampla lucruri, nu doar tie oamenii iti gresesc si, mai ales, ceea ce ti se intampla are legatura cu tine si cu felul in care iti traiesti viata si faci alegeri. Regaseste-te, daca este nevoie, dar cu siguranta nu esti o victima decat a propriei tale temeri de a-ti trai viata asa cum doresti. 

2. Nu-ti pune sperantele in altii. Sau nu incerca sa-i schimbi pe cei din jurul tau. Vei invata pe propria piele ca nu se poate acest lucru. Oamenii se schimba doar daca vor ei sa se schimbe, nu poti sa-i inspiri tu sa faca acest lucru. Crezi sau nu, asteptarile nerealiste nu vor face decat sa te frustreze pe tine. Ceilalti isi vor vedea linistiti de viata. Ba chiar poate se vor bucura cand vei disparea din viata lor si nu-i vei mai presa atat. Deci… ai mai multa grija de tine, pune-ti sperantele in tine, schimba-te pe tine. 
Citeste continuarea articolului pe acasa.ro

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *