Search for content, post, videos

5 calitati care te ajuta sa atragi barbatul perfect. Tu le ai?

Te-ai saturat sa atragi doar barbatii care nu sunt pregatiti pentru o relatie serioasa sau care au mai putine calitati decat iti doresti tu? Exista cateva atuuri personale care te-ar putea ajuta sa-ti imbunatatesti atat flerul, cat si gradul de atractivitate pentru barbatul perfect pe care il meriti cu siguranta.

Afla care sunt calitatile feminine pe care le apreciaza barbatii si ai grija sa ti le insusesti, pentru a-l atrage pe cel pe care il doresti langa tine!

1. Fermitatea

Asa cum nici tie nu iti plac barbatii care nu stiu ce vor, nici sexul opus nu se da in vant dupa femei nehotarate. Trebuie sa fii stapana pe tine si pe ceea ce iti doresti, dar si sa stii cand nu este cazul sa faci compromisuri inutile. Fii hotarata si ferma in privinta standardelor tale, iar barbatii vor aprecia aceasta calitate a ta.

2. Independenta

Desigur, barbatilor le place sa se simta utili si doriti, insa de cele mai multe ori cad in capcana dragostei atunci cand femeile le demonstreaza cat sunt de independente. Nu ii arata unui barbat ca esti o fire dependenta, ci una puternica si perfect capabila sa se descurce fara ajutorul nimanui.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro  ( http://goo.gl/GaAKrZ  )
loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *