Search for content, post, videos

5 Afirmatii ale tale care-ti arata ca e ALESUL, la prima vedere

Iata cateva afirmatii uzuale nascute din experienta de viata a unor cupluri de succes despre intalnirea partenerului ideal:

   „Este altfel decat toti ceilalti dinainte”.

Aceasta afirmatie denota ca oricine poate depasi problematica tipologiei preconcepute. Din spusele multor cupluri, multi oameni urmaresc acelasi tip de parteneri pentru mult timp, ca in final sa aleaga o persoana complet diferita decat toate celelalte dinainte.

   „Nu l-am putut suporta la inceput”.

Exista cazuri in care unul dintre parteneri a fost enervant la inceput, dar perseverent. Multe cupluri de succes au inceput asa, dar relatia a evoluat chiar si in conditiile date, pana la casnicie. Avand in vedere ca suntem indivizi diferiti si unici in parte, aceasta afirmatie a pornit probabil de la dificultatea oamenilor de-a se adapta unii la altii si de-a crea obisnuinte comune.

   „Eram intr-o alta relatie cand l-am intalnit”.

Uneori apare in cale un barbat care reduce relatia unei femei cu alt partener la vax. Nu este deloc romantic, desi e o tema la moda in multe comedii romantice. Noul venit pare a deschide o lume noua, inedita in ochii ei, iar sentimentele nascute par mai profunde si inaltatoare decat cele existente pentru celalalt partener.

   „A insistat pana am ajuns impreuna”.

De obicei insistentele nu dau roade, dar exista totusi si exceptii. Insistenta poate deveni deranjanta cu accente de hartuire, lucru care nu ajuta oricum cand nu exista semnalele potrivite din partea celui vizat. Dar unele cupluri sustin ca nu ar fi ajuns impreuna daca unul dintre parteneri nu ar fi depus mai mult efort si perseverenta la inceput.

Dintr-un anumit punct de vedere acest fapt este romantic, dar nu multi reusesc sa treaca peste refuzuri repetate. Secretul sta probabil in capacitatea oamenilor de-a fi si ramane prieteni in ciuda situatiilor neplacute.

   „Am stiut ca este cel ales din clipa in care l-am vazut”.

Sa fie oare adevarata afirmatia unor cupluri care sustin ca au stiut din prima clipa cand s-au vazut ca si-au gasit perechea ideala? Problema e ca aceasta senzatie poate aparea cu mai multe persoane de-a lungul vietii si sa nu se transforme intr-o relatie de durata reusita. Exista probabil tendinta de-a proiecta asupra unei persoane propriile aspiratii despre cum vrem sa fie acea persoana.

La o privire de ansamblu asupra acestor afirmatii, se pare ca lucrurile se intampla ori in momentul in care doi oameni se intalnesc, sau se dezvolta in decursul timpului. In cele din urma se trage concluzia ca teoria relatiilor reusite e relativa si ca totul e la intamplare ca la o ruleta ruseasca. Intr-o buna zi se va intampla pur si simplu, probabil nu in modul in care ne asteptam, sau intalnim un vechi prieten sau cunostinta pe care o vedem intr-o lumina diferita in acel punct din viata noastra si incepem o relatie, sau experimentam o dragoste la prima vedere.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *