Search for content, post, videos

4 semne ca iti sabotezi relatia de cuplu

Nu ai motive sa te plangi de relatia de cuplu, cu toate acestea, cauti nod in papura la fiecare pas. Ei bine, s-ar putea ca semi-involuntar sau chiar involuntar sa-ti sabotezi propria fericire.

1. Nimic nu-i suficient de bun

Indiferent cat de mult incearca partenerul, numic nu ti se pare suficient de bun in relatie si consideri ca este loc de mai bine. Nimeni nu contesta ca trebuie mereu sa aspiri la ceva mai sus, dar cand femeia compara relatia pe care o are in viata reala cu „Relatia Perfecta Imaginara”, este un semn clar ca ceva este in neregula, atrage atentia Chiara Atik, expert american in dating. „Niciun barbat nu se va ridica la nivelul specimenului perfect din fanteziile tale, iar daca continui sa-l compari pe cel de langa tine cu ceva ce nu exista nu vei reusi niciodata sa il apreciezi si sa-l iubesti pentru ceea ce este”, adauga Atik.

2. Il fortezi pana la limita

El este cald si rabdator, iar pe tine de apuca dracii cand vezi ca nu se ambaleaza si, dimpotriva, incearca sa aplaneze orice conflict. Asadar, il fortezi pana la limita, ii testezi practic limitele, facand tot felul de prostii, de la a-i vorbi de rau mama, la a flirta cu colegii lui de munca. Te mananca sa afli care este punctul in care explodeaza de nervi. Cel mai probabil, se va ajunge si acolo, dar daca a indurat atat gasindu-ti scuze, cel mai probabil explozia va fi insotita si de o despartire.

3. Il vorbeste de rau cand esti cu prietenele

Orice femeie se mai plange de partenerul ei, dar daca nu trece intalnire cu fetele fara sa arunci vorbe urate despre el inseamna ca iti sabotezi relatia. „Practic, femeile care-si terfelesc iubitii de fata cu prietenele nu fac altceva decat se ceara, indirect, sa li se spuna in fata: «Desparte-te de el! Ce mai astepti?»” atrage atentia Chiara Atik, expert in dating.

4. Ti se aprind calcaiele dupa altii

Un alt semn ca-ti sabotezi relatia este ca iti pui tot mai des intrebarea: „Cum ar daca as fi cu altcineva?” Mai mult de atat, esti tot mai deschisa la flirt si ti se pune pata pe care un barbat relativ nou aparut in cercul tau. In astfel de situatii, Atik recomanda sa ne gandim si sa recunoastem sincer daca predispozitia la inselat (daca nu chiar infidelitatea in sine) este cauzata de lipsa de interes fata de partener sau de teama de a nu pierde oportunitati si de „a nu-ti trai viata” cand trebuie.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *