Search for content, post, videos

4 semne ca barbatul pe care il placi flirteaza cu tine

Oricat de ciudat ar parea, comportamentul barbatilor nu difera atat de mult fata de cel al femeilor, atunci cand sunt atrasi de cineva. Diferenta majora se limiteaza de cele mai multe ori la curajul de a aborda in mod direct persoana de care sunt atrasi, calitate specifica sexului tare.

 

Daca esti nesigura in legatura cu intentiile barbatului pe care il placi, iata cateva semne ca acesta flirteaza cu tine si ca te priveste cu interes, ca pe o femeie sexy si atragatoare, nicidecum ca pe o simpla amica sau colega:

1. Iti zambeste tot timpul

De cate ori va intalniti, barbatul de care esti interesata afiseaza un zambet larg si cald, prin care nu doar ca iti transmite ca se bucura sa te vada, dar incearca totodata sa fie el insusi, cat mai atragator si cat mai abordabil. Zambetul constant de pe chipul lui este un indiciu important ca te vrea in preajma lui.

2. Mentine contactul vizual cu tine

Atunci cand un barbat nu evita sa te priveasca in ochi, ba dimpotriva, cauta sa va intalniti privirile, inseamna ca isi doreste sa te cunoasca mai bine, pentru ca i-ai starnit interesul.
Citeste continuarea pe acasa.ro ( http://goo.gl/4hDrnq )

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *