Search for content, post, videos

4 moduri simple prin care sa-ti exprimi dragostea fara cuvinte

Simplul „te iubesc” este o declaratie de dragoste puternica, insa pare sa nu mai fie suficienta in ziua de astazi pentru a-ti exprima dragostea. Cuplurile moderne au evoluat, s-au dezmeticit si multe dintre ele au invatat pe propria-i piele ca a spune „te iubesc” este foarte simplu si nu mai are aceeasi valoare sentimentala ca in trecut. Daca vrei sa-ti declari dragostea fata de iubit, este mai important sa i-o arati, prin gesturi si atitudine, care fac mai mult decat o mie de cuvinte!

Asculta-l cu atentie

Simpla tacere poate constitui cea mai frumoasa declaratie de dragoste, atunci cand partenerul tau simte nevoia sa se descarce, iar tu devii „umarul” confortabil pe care poate plange. Faptul ca nu il critici si ca ai rabdarea sa-i asculti la nesfarsit framantarile, consolandu-l cu o imbratisare, o mangaiere si o vorba buna este tot ce are nevoie pentru a se simti iubit si apreciat.

Fa-ti timp pentru el

In ziua de astazi, cand totul se desfasoara cu viteza luminii, este greu sa-ti faci timp pentru… orice. In unele cupluri, chiar si sexul a ajuns sa fie „programat”, din lipsa de timp. Daca vrei sa-i arati ca il iubesti, petrece mai mult timp cu partenerul tau, chiar daca asta inseamna sa renunti adesea la un meci de baschet cu baietii sau la o ora de stat in plus la serviciu.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro (  http://goo.gl/H6fFnc )
loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *