Search for content, post, videos

4 mituri despre femeile care fac mult sex

O femeie despre care se stie ca are viata sexuala foarte activa este, mai degraba, privita cu suspiciune, decat una care nu se bucura de atatea placeri intre asternuturi, de vine nefiind neaparat promiscuitatea femeii respective, ci mai mult preconceptia generala cu privire la astfel de comportament.

 

MIT: femeie care fac sex mult sunt usoare

 

Ba dimpotriva! Femeiel care au o viata sexuala foarte activa au si standarde foarte ridicate, motiv pentru care nu s-ar incurca cu „primul venit”. Ele sunt selective si nu se gandesc sa faca sex cu cineva doar pentru ca le zambeste frumos si le face complimente. Ele nu „irosesc” o partida de sex pe experimente sau din dorinta de a acumula experienta. Acest tip de comportament este specific femeile, dar si barbatilor care nu au experienta si care simt nevoia sa recupereze.

 

Pe de alta parte, barbatii refuzat de femei care sunt, in opinia lor, usuratice doar pentru ca au o viata sexuala activa tind sa le considere scorpii sau pline de toane si impresii, insa adevaratul motiv pentru ca o astfel de femeie refuza un barbat nu tine de supraestimarea fata de sine, ci de faptul ca pur si simplu nu considera ca respectivul are „materialul” necesar pentru „croirea” unei partide reusite de sex. Astfel ca o femeie care face mult sex este chiar mai greu de ademenit intre asternuturi decat o incepatoare.

 

MIT: femeile care fac sex mult au o stima joasa de sine sau chiar nu se respecta

 

Prejudecatile in societatea contemporana depasesc ceea ce crede un om despre un alt om si se intind chiar in aria in care un om poate spune aproape cu certidine cum este celalalt om si cum se vede pe sine respectivul. Iar in cazul femeilor care fac sex mult acest lucru se traduce prin stima joasa de sine sau chiar lipsa de respect pentru propria persoana. Unii barbati si femei, deopotriva, au impresia ca femeile cu o viata sexuala bogata nu se respecta suficient, ca se injosesc tocmai pentru ca au o valoare de sine scazute, cu atat mai mult daca se afla de practica aventurilor de-o noapte („Doamne fereste! Nu e normal!”). Insa realitatea este fix pe dos.

 

Multiple studii sociologice au demonstrat ca femeile care se angajeaza, ocazional, in aventuri de-o noapte, dar care au un stil de viata organizat, echilibrat, in mare, au, in realitate, mai mult respect fata de propria persoana decat unele femeie care taraganeaza relatii serioase din motive precum teama de singuratate sau comoditatea.

 

MIT: Barbatii sunt programati genetic sa schimbe partenerele, femeile sunt monogame

 

De-a lungul istorie, in societatile care nu aveau ca forma de organizare sociala patriarhatul, sunt numeroase exemple si dovezi care arata ca femeile avea multipli parteneri sexuali, iar acest fapt nu era deloc condamnat, ci considerat chiar firesc. Aceasta era perioada matriarhatului, iar in unele zone de pe Glob inca exista. Daca femeia ar fi fost programata genetic sa se daruiasca unui singura barbat, pentru cat timp traieste, matriarhatul nu ar fi existat.

 

MIT: Femeile care schimba partenerii au dificultati in a se angaja intr-o relatie

 

Indiferent de sex, femeie sau barbat, toti oamenii simt nevoia sa se ataseze, sa obtina caldura si siguranta oferita de un partener stabil. Acest lucru a fost demonstrat stiintific. Faptul ca unele persoane, femei sau barbati, aleg sa nu se angajeze sentimental nu tine, neaparat, de o fobie de relatii serioase sau de probleme mintale, ci de cerintele pe care le are un individ fata de el insusi, fata ce cei din jur, de asteptarile pe care le are de la el insusi si de la un potential partener, de la stilul de viata la cariera. Iar aceste lucruri sunt valabile deopotriva la femei si la barbati.

 

Motivele pentru care, in general, femeile au, intr-adevar, o mai mare predilectie fata de relatiile serioase si o dorinta mai mare si, uneori, mai timpurie de a-si forma o familie tin de un amalgam de factori: de la experienta familiala la cea personala, de la preconceptiile inoculate de parinti si rude la cele insuflate de alte persoane care nu sunt neaparat rude.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *