Search for content, post, videos

4 lucruri pe care trebuie sa le stii despre relatii pana la 30 de ani

De cate ori ai inceput o relatie, primele intalniri au fost cele care te-au convins ca partenerul tau merita sa investesti timp si sentimente intr-o eventuala relatie de cuplu. Uneori, tot ele ti-au sugerat ca persoana cu care flirtezi nu este potrivita pentru tine.

In adolescenta te vedeai imediat pasind la altar de fiecare data cand intalneai pe cineva care sa-ti fi placut, ca apoi sa iti schimbi perceptia despre dragoste pe masura ce ai avansat in varsta si te-ai maturizat. Iata o lista a lucrurilor pe care le invatam cu totii despre relatii si intalniri pana la varsta de 30 de ani!

1. Intalnirile pot fi amuzante, dar sunt si obositoare

Nu este usor ca atunci cand vii de la serviciu, sa te straduiesti sa te aranjezi pentru o intalnire, care cine stie cat va dura. Din acest motiv, ai dezvoltat o reticenta in a accepta toate invitatiile in oras de la curtezani, stiind ca energia si timpul tau sunt foarte pretioase.

Daca vrei sa eviti o epuizare fizica si psihica, accepta intalniri lejere in timpul saptamanii – plimbari, iesiri la cinematograf etc. si lasa-le pe cele foarte solicitante pentru weekend (restaurante si petreceri).

Citeste mai departe pe Acasa.ro – http://goo.gl/PCd6OQ
loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *