Search for content, post, videos

4 Lucruri pe care NU trebuie sa i le spui unui barbat

Sa-i insulti mama sau sa strigi numele fostului iubit in timpul sexului? Da, acestea sunt greseli mari dar, greseli si mai mari poti face zi de zi, spunandu-i lucruri pe care nici nu iti dai seama ca ar fi dureroase sau jignitoare.

Insa sunt o groaza de alte lucruri la care trebuie sa fii atenta!

1. Esti mult mai bun decat toti fraierii cu care am iesit.
Categoric, pare ca-i faci un compliment sanatos. Cu toate acestea, cand un barbat aude o astfel de fraza, un mic beculet de alarma i se aprinde in creier, fara sa isi dea seama. Ce observa el instant? Ca ai avut un ghinion teribil in relatii, ca nu ai avut parte de niciun partener pe masura si inca ceva: ca singurul punct comun in toate relatiile tale trecute si esuate esti tu.

Da, tu. Si asta nu e tot. El va presupune de asemenea ca de vreme ce toti fostii sai sunt niste fraieri, la fel vei vorbi la un moment dat si despre el. Si atunci, cum il faci sa stie ca relatia voastra valoreaza mai mult decat toate cele dinainte? Simplu: Nu-i vorbi niciodata despre fostii tai.

2. Nu e scump? Chiar crezi ca-ti poti permite?
Cuplu tanar… Cheltuie banii pe care nu-i are pe masini scumpe, echipamente electronice de ultima ora sau cadouri nepretuite prin care sa-si manifeste iubirea fata de tine? Pare absolut natural sa incerci sa-l avertizezi ca a luat-o pe o cale gresita. Majoritatea barbatilor insa, leaga mare parte din valoarea lor ca oameni de propriile finante astfel incat, criticandu-i capacitatile de a cheltui echivaleaza cu a-i spune ca nu e bun de nimic.

Mai mult, te va asocia imediat cu cea mai putin sexy si de dorit femeie din viata sa: Mama. Sfatul nostru? Alege un moment propice si nicidecum cel in care tocmai ai vazut factura incarcata cu ultimele jocuri pentru PC, un moment in care sunteti amandoi relaxati si puteti sa discutati bugetul.

3. Si ce daca intarziem?. Relaxeaza-te.
Multi barbati sunt punctuali, si nu le place sa intarzie undeva, mai ales daca tu esti raspunzatoare de acest lucru. Nu e niciodata bine sa-i lasi pe oameni sa te astepte, dar nu acest lucru il va scoate neaparat din sarite pe partener. Il vei irita la extrem doar aratandu-i ca nu-ti pasa ca intarziati, ba mai presus il ma isi indemni la calm, ca si cand nu ar fi dreptul sau sa fie enervat de atitudinea ta. Daca te indoiesti de cele de mai sus, aminteste-ti de ultima voastra discutie in contradictoriu incheiata de el in acelasi fel, spunandu-ti sa te calmezi. Cum te-ai simtit?

Cea mai buna metoda de a te comporta in astfel de situatie, cand va aflati in intarziere din cauza ta, este sa ii spui cu parere de rau ca stii cat e de important pentru el, ca iti pasa si ca vei incerca sa nu o mai faci. Stiu ca suna aiurea dar, procedand astfel nu numai ca il vei dezarma si vei evita o cearta dar, ii vei si arata ca iti pasa de sentimentele sale, stii ce gandeste si nu o faci dinadins.

4. E un tip ok, ar trebui sa fiti prieteni.
Intentiile tale pot fi cu totul inocente: Ai cunoscut un tip care ti se pare cool, iubitul tau e cool de asemenea deci, nu e nevoie de mare logica sa te gandesti ca i-ai putea cupla intr-o relatie de amicitie trainica. Incercand insa sa-i coordonezi viata sociala, nu numai ca il vei face sa se simta stanjenit dar, ai putea trezi in el si o criza de gelozie.

Pana la urma, ce iti pasa daca este sau nu prieten cu un anume tip? Vrei astfel sa-l aduci in propriul tau plan social, la vedere? E cumva iubitul prietenei tale si te gandesti la intalniri duble fara sa iti pese de parerea iubitului? Si daca tocmai l-ai intalnit pe acel tip cool, sau iti este coleg, prezenta sa si faptul ca-l lauzi sau il compari, poate naste in partener un sentiment de insecuritate, ba chiar se va simti amenintat. E ca si cum i-ai spune ca tu esti cea care vrea sa se apropie de el si nu altcineva.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *