Search for content, post, videos

4 accidente sexuale inedite care s-au lasat cu internari la spital

Febra musculara, durerile abdominale, arsurile din genunchi sau din coate din cauza frecarii (de covor, spre exemplu) se numara printre cele mai frecvente urme neplacute lasate de o partida buna de sex, pentru multi dintre noi.

Dar exista si unele situatii mai grave, dar si bizare care au purtat cativa oameni direct la spital.

 

1. „Lubrifiantul care adoarme”

 

O intamplare haioasa, dar care ar fi putut sa aiba consecinte grave, s-a intamplat intr-un orasel american, dupa cum povestesc doctorii revistei „Cosmopolitan”, pastrand anonimatul propriu, dar si al celor care au patit-o. Doi tineri au vrut sa faca sex in subsolul, frumos amenajat de altfel, al bunicii la care erau in vizita pentru cateva zile. Bunica fiind plecat, tinerii s-au simtit liberi sa experimenteze prin casa tot felul de placeri, ajutandu-se de lubrifiant. Partida a inceput in subsol. Cand au vrut insa sa se dea cu lubrifiant, el a luat din greseala crema cu nitroglicerina a bunicii, in loc de tubul de lubrifiant, nitroglicerina fiind o substanta folosita pentru anghina pectorala si alte probleme de tensiune, principalul efect fiind acela ca scade tensiunea arteriala. Dupa ce s-au uns bine cu crema respectiva, pe care o luasera drept lubrifiant, le-a scazut tensiunea in asa fel incat au lesinat. Bunica i-a gasit goi pusca pe covor si a chemat de indata ambulanta. Medicii au reusit sa elimine efectul nitroglicerinei cu un aport crescut de oxigen si fluide in corp, pentru a drena substanta absorbita de piele.

 

 

2. „Vagin la cheie”

 

Un alt doctor a povestit jurnalistilor editiei americane a revistei „Cosmopolitan” ca o femeie „isterica” a ajuns la camera de garda cu o cheie pierduta in vagin. Femeia a povestit ca, in timpul unei certe cumplite pe care a avut-o cu iubitul in masina, ea a smuls cheia din contact si a bagat-o in vagin ca el sa nu poata porni. Singura problema: nu o mai putea scoate asa ca a fost nevoita sa ceara ajutor medical in urma gestului nesabuit.

 

3. „La pescuti”

 

Un alt incident care a susprins camera de garda a unui spital din SUA a constat in aparitia unui barbat care sustinea ca iubita lui a incercat sa-i ia temperatura rectala, iar termometrul i-a ramas infipt in anus. „Vedeam capatul de sticla al termometrului si am inceput procedura de scoatere de acolo. Spre surprinderea noastra, nu era vorba de un termometru destinat folosirii umane, ci unul de masurarea temperaturii din acvarii. Practic, barbatul avea o fantezie sexuala care i-a fost si implinita: sa i se bage un termometru de acvariu de 30 de centimetri lungine in anus”, a povestit unul dintre medicii care l-au tratat pe barbat.

 

4. Penis captivus

 

Penis captivus este un alt incident care chiar se poate intampla, dupa cum povestesc cativa medici pentru „Cosmopolitan”: „Intr-o noapte, au venit la camera de garda doi oameni: un barbat carand in brate o femeie, ambii goi. Ne-au spus ca erau in mijlocul unei partide mai salbatice de sex si el a ramas intepenit in ea. Caz clar: penis captivul, cand organul sexual al barbatului nu mai poate iesi din vagin”. Medicii i-au tratat cu medicamente neurorelaxante muscular, pentru ca muschii vaginului sa se detensioneze astfel incat sa poate fi scos penisul. Insa oricat de amuzant ar parea, penis captivus nu este o anomalie sexuala, ci se poate intampla oricui in timpul sexului. Vaginul este un tesut muscular, asadar se poate destinde sau strange pentru a primi o varietate de dimensiuni si forme de penis. Musculatura vaginului este controlata, in mare parte din timp, voluntar, dar pot exista si reactii involuntare. Una dintre cele mai raspandite reactii involuntare ale vaginului este un spasm (contractie) involuntara a zonei de intrare a vaginului, contractie care se numeste vaginism. Daca o astfel de contractie, care poate avea cauze fizice, dar si psihice, apare chiar in timpul sexului, exista mari riscuri ca penisul sa ramana captiv intre peretii vaginului.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *