Search for content, post, videos

3 motive pentru care sa-ti eviti fostul si solutiile sa stai departe de el

V-ati iubit, v-ati despartit, iar acum incercati sa va vedeti fiecare de drumul lui, dar sentimentele sau obisnuinta nu te lasa sa-ti continui viata. Oricat de mult iti doresti o apropiere, expertii in relatii sustin ca trebuie sa-ti scoti acest lucru din cap. Iata motivele si solutiile pentru a reusi sa depasesti cu succes aceasta perioada de „doliu”!


1. Apropierea nu te lasa sa accepti despartire

Aveti acelasi cerc de prieteni sau locuri in care va simtiti bine. Este normal, mai ales in cazul unei relatii de lunga durata, insa, perioada de vindecare inseamna un contact minim cu amintirile placute ale relatiei voastre, care te vor face doar sa regreti despartirea. 

 

Solutie: Daca vrei sa fii sigura ca nu o sa dai piept cu fostul iubit, nici macar accidental, vei putea apela in viitor la aplicatia Split, creata de Udi Dagan, care te ajuta sa eviti persoanele pe care nu vrei sa le intalnesti in cale. Aplicatia este conectata laFacebook, Twitter sau Instagram si foloseste o tehnologie de localizare, care anunta utilizatorul de distanta care se afla intre el si persona non grata, pe care vrea sa o ocoleasca cu orice pret.

2. Tendinta de a-i cere ajutorul/parerea aprobarea te face sa uiti de separare

Perioada de doliu este inevitabila dupa orice despartire, face parte din procesul de „vindecare” si are mai multe etape: soc, negare, furie si acceptare.

 

Citeste continuarea pe acasa.ro ( http://goo.gl/s1xCA2 )
loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *