Search for content, post, videos

3 moduri de a afla ca iubitul tau este pregatit de insuratoare

Indiferent ca sunteti impreuna de ani buni sau relatia are mai putin de un an, in mintea multora dintre femei apare intrebare: Oare el vrea sa se insoare? Exista moduri de a descoperi raspunsul fara ca barbatul sa aiba un atac de panica!

 

Intrebarea “Oare el vrea sa se insoare?” nu se refera neaparat la viitorul apropiat, ci pur si simplu la felul in care el priveste insuratoare. Orice femeie intr-o relatie de cuplu vrea sa stie daca barbatul de langa ea are planuri de casatorie, macar in viitor usor indepartata, daca accepta ideea de casnicie sau ii repugna total.

 

Pentru a afla daca el este pregatit de insuratoare, o femeie trebuie sa actioneze subtil, caci o intrebare directa i-ar putea da barbatului un atac de panica, luandu-l prea pe nepregatite.

 

Iata 3 moduri eficiente pentru a afla daca iubitul tau este pregatit de insuratoare!

 

Adu in discutie casatoria altora

 

Daca sunteti impreuna de ceva vreme, cu siguranta ati asistat sau vi s-a adus la cunostinta de nunta vreunui prieten, coleg de munca sau veche cunostinta. Acesta este un punct bun de plecare. “Nunta lui X cu Y a fost exagerata. Au cheltuit o avere doar pe cocarde” – iata un simplu comentariu cu care poti incepe conversatia cu partenerul pentru a-i afla pozitia vizavi de insuratoare. “Inteleg ca vrei sa fie totul ok, dar chiar nu poti multumi pe toata lumea. Ca sa nu mai vorbim ca, pana una alta, este nunta ta, nu a altora, asadar trebuie sa iasa cum vrei tu” – o continuare a comentariilor pe marginea nuntii lui X cu Y. Dar comentariile nu trebuie neaparat sa fie de rau, ci si de bine, atata timp cat nu dai in dragalasenii pe care barbatii le-ar putea considera stupide, precum “Vaaaaaaai, ce servetele draguuute au avut la nunta, cu numele lor, cu inimioare cu tot”. Astfel de comentarii facute de femei ar trebui pastrate cel mult in grupul de prietene. Asadar, pentru a aflat ce parere are iubitul tau despre casatorie in general, porneste o discutie lejera despre nunta altor persoane. Cu siguranta va avea una doua de comentat si el!

 

Incepe sa faci planuri de viitor

 

Prin planuri de viitor nu intelegem a stabili data nuntii fara ca el sa stie ca se insoara, ci pur si simplu gandeste-te ce ti-ar placea sa faci peste o perioada mai lunga de timp si propune-i. Spre exemplu, stii ca se tine un concert anume in februarie anul viitor. Spune-i, cu mult entuziasm in voce, cat de mult ti-ar placea sa mergi la concertul respectiv si vezi cat de dispus este sa-si faca un astfel de plan. Daca este deschis ideii de a merge cu tine la un concert ce are loc abia anul viitor inseama ca relatia este stabila si din punctul lui de vedere, deci exista loc pentru planuri de viitor.

 

Fa-i cunostinta cu parintii tai

 

Chiar daca nu-ti plac ai tai, daca relatia devine serioasa, la un moment dat, este necesar sa-ti introduci iubitul parintilor. Nu prea ai incontro. Dar nu trebuie sa faci mare tam-tam din acea prezentare. Pur si simplu, da o fuga pe la ai tai intr-o duminica, sub un pretext anume, impreuna cu el. Nu e nevoie sa stati la o masa mare, ci 20-30 de minute scurte, in care le faci prezentarile alor tau, iar mai apoi le spui ca trebuie sa plecati pentru ca aveti rezervare la film. Chiar daca nu aveti rezervare la film, poti sa ii spui ulterior partenerului ca ai incercat sa limitezi timpul petrecut de el cu ai tai ca sa nu se simta incomod. Va aprecia cu siguranta gestul tau, dar, pe de alta parte, isi va ridica intrebari de tipul “Dar ce? Crede ca nu ma descurc cu parintii?” si se poate chiar sa-ti sugereze ca nu este nicio problema daca mergeti la o masa la ai tai, tocmai ca sa dovedeasca cat de bine se descurca el cu parintii. Oricum ar fi, atata timp cat nu face un mare scandal pentru cele 20 de minute petrecute pe neprevazute la ai tai, inseamna ca este un barbat rezonabil care nu se sperie de familia care vine la pachet cu partenera, intr-o relatie de lunga durata.

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *