Search for content, post, videos

3 mesaje total nepotrivite pe care le primesti in dating

La fel ca in viata reala, lumea datingului online iti ofera o singura sansa de a face o prima impresie ireprosabila. Desi fotografia principala, cat si informatiile pe care le gazduieste profilul unui user pot spune o multime de lucruri despre acesta, adevarul gol-golut ti se dezvaluie abia in urma interactiunilor cu el/ea. Asa apar, involuntar, si situatiile amuzante, favorizate de schimburile de mesaje.

De la cliseele pe care le auzi peste tot la gramatica deficitara, iata cateva tipuri de mesaje total neinspirate, dar amuzante, de care, mai devreme sau mai tarziu, te lovesti cand navighezi in lumea datingului online:

1. Mesajul-cliseu

Pe acesta chiar n-ai cum sa-l ratezi. Lumea virtuala abunda de pretendenti la inima femeilor care vor sa le vrajeasca pe acestea cu texte de tipul “parintii tai sigur au fost hoti, fiindca tu mi-ai furat inima”. Si mai amuzant este cand acela cu care comunici se transforma intr-un poet de ocazie, ce creeaza rime eminesciene: “Nu-i niciodata prea tarziu o poarta sa-i deschizi iubirii si langa cine-ti este drag sa mergi pe drumul fericirii”.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro
loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *