Search for content, post, videos

3 lucruri pe care o femeie cu standarde mai inalte le vrea de la barbatul ei

Standardele unei femei se schimba odata cu varsta. La 32 de ani nu mai accepta aceleasi lucruri ca la 22, standardele deseori ridicandu-se.

 

Insa asta nu inseamna ca o femei mai matura prezinta standarde atat de ridicate incat un barbat – de regula, potentialul partener – sa nu se poata ridica la inaltimea lor. In esenta, este mai mult o chestine de bun simt si respect la care femeile mature nu sunt dispuse sa faca compromisuri ca in tinerete. Iata care sunt acele trei lucruri pe care o femeie matura, cu standarde mai inalte, le vrea sau nu le vrea de la barbatul ei!

 

1. Sa bea alcool in mod excesiv si apoi sa se laude cu abilitatile lui dezvoltate in materie de consum de alcool

 

Acest timp ce comportament este specific baietilor de aproximativ 18 de ani care vor sa demonstreze ca sunt barbati. Din pacate, insa, el continua deseori si la varste mai inaintate: 30 de ani, 35 de ani, chiar dincolo de 45 de ani.

 

O femeie cu standarde mai inalte nu vrea un barbat care sa ramana adolescentul etern ce se simte vesnic nevoit sa se „afirma” prin alcool, asadar a bea ca porcul – cum spune o vorba romaneasca – si apoi a te lauda cat de mult si multe poti bea este un comportament pe care nu-l doreste, chiar il detesta la partnerul ei.

 

2. Sa poate purta o conversatie decenta, inteligenta si amuzanta

 

Daca la varste mai tinere poate parea amuzant sa asculti un barbat vorbind despre verzi si uscate, care foloseste cuvinte obscene parca pe post de punctuatie si ale carui subiecte de discutie nu ies din aria „sport-sex”, dupa o anumita varsta o femeie cu standarde mai ridicate isi doreste un barbat care sa poate sustine o conversatie decenta, inteligenta si amuzanta despre un anumit context social, o carte, o piesa de treatru sau un obiectiv/destinatie turistica.

 

3. Sa se poarte urat cu familia lui

 

Un barbat care vorbeste urat cu membrii familiei lui, cu mama, cu tatal sau cu alta ruda, nu doar ca da dovada de lipsa de respect fata de acea persoana, dar demonstreaza ca oricand se poate comporta asa si cu sotia lui. Poate ca in tinerete pare „misto” un barbat care este rebel si nu-si asculta parintii, dar de la a fi rebel si a nu-ti asculta parintii pana la a fi nesimtit este o cale lunga pe care o femeia matura si educata, asadar cu standarde inalte, nu este dispusa sa o parcurga.

loading...
<

3 comments

 • <cite itemprop="author">Crayven</cite>

  LA 32 nu mai arata ca la 22.
  Poate sa aiba ce standarde vrea barbatii de varsta ei se vor orienta catre cele de 22. Mult noroc cu „standardele” ha ha ha!

 • <cite itemprop="author">Ramona</cite>

  Da, unele arata chiar mai bine. Nu e cazul meu, dar puctul tau de vedere e misogin si limitat

 • <cite itemprop="author">Crayven</cite>

  Punctul de vedere al oricui e prin definitie „limitat”.
  Al tau e la fel de limitat.

  Misogin?
  Hah!
  se cheama realitate. Toti imbatranim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *