Search for content, post, videos

3 conversatii pe care sa le ai inainte de logodna

Logadna este un pas urias. Pana la urma, decizi sa-ti petreci restul vietii cu o anumita persoana. Insa actiunea inseamna mai mult decat o propunere frumoasa si un inel superb de logodna. Mai sunt cateva lucruri pe care voi doi trebuie sa le discutati inainte de a purcede la drum in aceasta directie.

Aceste trei subiectele ar trebui abordate in opinia specialistului in relatii de cuplu, Dr. Jane Greer. Poate ca nu sunt cele mai romantice, insa discutarea lor inainte va vor ajuta sa aveti un mariaj de succes. „Daca parerile voastre legate de aceste subiecte sunt diferite, intreaba-ti partenerul/a de ce are aceasta parare si cat de importanta este pentru el/a. Este ceva batut in cuie ori ceva ce poate fi negociat? Daca, din punctul lui/ei de vedere nimic nu i-ar putea schimba opinia atunci tu ar trebui sa decizi daca si in cazul tau lucrurile sunt clare sau exista posibilitatea ca tu sa iti schimbi parerea”.

Iata, asadar, 3 conversatii pe care sa le ai inainte de logodna.

  1. Vrei sau nu vrei sa ai copii?

Spune Greer: „Este important sa discutati acest lucru cat mai devreme pentru a sti daca impartasiti aceleasi valori si viziune despre familei si cresterea unor copii”. O buna modalitate de a deschide acest topic este sa incepi sa vorbeste despre cat de important este pentru tine sa ai (ori sa nu ai) copii. Odata ce ti-ai spus punctul de vedere intreaba-ti partenerul/a ce crede despre asta si vezi daca dorintele lui/ei coincid cu ale tale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *