Search for content, post, videos

15 Motive pentru care e bine sa fii singura!

In cazul in care esti la pamant, te simti singura sau pur si simplu, te-ai plictisit sa cauti persoana potrivita si sa nu o gasesti, iata cateva motive pentru care iti garantam ca, uneori, si solitudinea, lipsa unui partener este o solutie, ba chiar una perfecta:

1. Nu vei pierde niciodata o duminica la meci sau la expozitia de masini.

2. Cand vine vorba de filme precum Nasul, Razboiul Stelelor sau Star Trek, ignoranta e cu adevarat o binecuvantare. S-a terminat cu serile in care abia asteptam ca filmul sa se termine, acum ne putem chiar bucura de unul. Si nici nu are cine sa ne povesteasca de ce Darth Vader poarta casca.

3. Nimeni nu va mai stramba din nas cand vom adopta o pisicuta sarmana si o vom numi Kitty.

4. Ambele laturi ale patului iti apartin.

Femei singure5. E totul in regula daca ii dai chelnerului, barmanului sau oricui alt barbat numarul tau de telefon pe o batistuta de hartie cu mesajul suna-ma!

6. Nimeni nu te va mai obliga sa porti un tricou si sa scandezi pentru o echipa care are toate sansele sa retrogradeze 3 ligi in 3 ani.

7. Nu e nevoie sa ceri permisiunea pentru a pleca intr-o calatorie despre care ai aflat in ultima secunda. Nu vei da explicatii nici cu cine mergi si nici unde, tot ce conteaza este sa te simti bine.

8. Nu stii niciodata cu cine urmeaza sa faci sex.

9. Poti dedica cate ore vrei pentru a te pregati de o noapte in oras si aici includem si o manichiura si machiaj complete, fara a avea pe cineva langa tine care sa te intrebe din 5 in 5 minute daca ai terminat.

10. Nimeni nu sta sa numere cati bani cheltui pe pantofi.

11. Atunci cand nu esti parte a unui cuplu, este mult mai usor sa-ti faci timp pentru a-ti urma propriile aspiratii si pentru a face numai ceea ce iti place.

12. Serialele favorite sunt mult mai savuroase atunci cand nu esti nevoita sa muti pe canalul de sport in timpul pauzelor comerciale.

13. Nu e nevoie sa te stresezi pentru a-i afce pe plac mamei, sorei, celui mai bun prieten al prietenului tau.

14. Cu mult mai mult timp la dispozitie pentru exercitii fizice si fara tentatiile junk food ale partenerului ai mai multe sanse sa incapi in scurt timp in cei mai stramti pantaloni pe care ii pastrezi in dulap.

15. Fara un barbat care sa te insoteasca este mult mai usor sa faci rost de o bautura gratuita la un club sau sa scapi de o amenda de circulatie.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *