Search for content, post, videos

13 experiente sexuale de incercat inainte de 30 de ani

Pana la varsta de 30 de ani sunt unele „fapte mari” care nu trebuie sa iti scape in dormitor, mai ales inainte de maritis.

Nu de alta, dar daca nu le faci inainte de casatorie, curiozitatea ar putea exact cand nu . Asadar, iata 13 pe care trebuie sa le incerci inainte de 30 de ani!

1. Fa sex in locuri publice. „Poate fi camera ta veche de la parintii tai de acasa sau biroul iubitului – nu conteaza, doar sa fii in afara zonei safe de sex”, recomanda expertul sexual Lora Somoza.

2. Atinge singura orgasmul. Pentru o viata sexuala implinita, trebuie sa-ti cunosti trupul in detaliu, sa stii ce te aduce pe culmile placerii si ce te coboara. Pe de alta parte, daca tu nu stii cum sa ajungi singura la orgasm, esti norocoasa daca dai de un barbat care stie in locul tau.

3. Combina-te cu cel mai nepotrivit barbat. Mai uita de eticheta si avanta-te intr-o aventura cu un barbat total nepotrivit tie, doar pentru o noapte.

4. Uita-te la filme porno, impreuna cu partenerul.

5. Invata sa spui exact ceea ce-ti place si sa-l directionezi in timpul sexului, caci barbatii nu au capacitati telepatice incat sa-si dea seama ce-ti doresti tu.

6. Leaga o relatie cu un barbat mai in varsta, dar si la cateva intalniri cu un tip cu cativa ani mai tanar.

7. Priviti-va in timp ce va masturbati, de la distanta.

8. Fa sex in masina (de preferinta personala sau a lui, daca nu, merge si a parintilor sau a vreunor prieteni)

9. Faceti sex in aer liber, in natura

10. Invata sa faci felatia perfecta

11. Experiementeaza jucariile sexuale

12. Vorbeste „murdat” in timpul sexului

13. FA DRAGOSTE!

loading...
<

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *