Search for content, post, videos

11 minciuni despre sex pe care toate femeile le spun

Nu exista femeie care, la un moment dat, sa nu fi spus una dintre aceste minciuni legate de sex fie dintr-un sentiment de jena, fie din comoditate, fie ca sa nu-si supere partenerul.

 

1. „Esti cel mai bun la pat!” – in unele cazuri, aceasta afirmatie poate fi adevarata. Dar acele cazuri sunt rare si se intampla in anumite relatii amoroase in care „chimia” dintre parteneri este exploziva. In cele mai multe cazuri cand o femeie spune acest lucru o face ca sa-si linisteasca partenerul cu care abia ce a facut sex. Nu exista femeie care sa nu-i fi zis sau cel putin sugerat unui barbat pe care nu-l considera o „partida buna” ca este exceptional intre asternuturi.

 

2. „Esti mare!” sau „Esti imens!” – orice femeie a trecut, la un moment dat, prin situatia in care a fost, cumva, intrebata de ce parere are despre dimensiunea penisului chiar de catre partenerul ei sexual. Cand pui o astfel de intrebare, ca barbat – la ce raspuns te astepti?! „E chiar ok!” „Cam mic!” „Am vazut si mai bine de atat!” – acestea sunt raspunsurile reale, de fapt, nu „Esti imens!”. Pentru ca un astfel de raspuns sa fie adevarat ar trebui ca barbatul sa aiba penisul de peste 23 de centimetri. Pe de alta parte, niciun barbat care stie ca este bine dotat nu-si intreaba partenera ce parere are despre dimensiunea madularului sau. Cei care intreaba sunt, de regula, cei care nu sunt siguri de dimensiunea penisului lor.

 

3. „Nu am facut sex cu un barbat cuplat” – daca o femeie chiar crede ca nu a facut niciodata sex cu un barbat deja implicat intr-o relatie, inseamna ca toti partenerii ei sexuali erau niste maestri in a ascunde realitatea sau ea, pur si simplu, nu a avut capacitatea necesara pentru a-si da seama ca macar unul dintre ei avea o alta iubita.

 

4. „Nu ma deranjeaza daca te duci intr-un club de striptease cu baietii” – Serios?! Ce femeie s-a simti confortabil sa stie clar ca, intre ora X si Y, barbatul ei se uita la formele apetisante si dezgolite ale altei femei si, cel mai probabil, saliveaza dupa ele daca nu si atinge ceva.

 

5. „Eu n-am fantezii cu nimeni altcineva in afara de tine” – afirmatia poate fi valabila doar o anumita perioada de timp, dar orice femeie se intreaba, cel putin, cum ar fi sa faca sex cu altcineva decat partenerul ei, cunoscand precis identitatea aceluia.

 

6. „Ador sa fac sex oral” – singurul motiv pentru care o femeie face sex oral unui barbat este pentru ca vrea sa-si satisfaca partenerul. Nicio femeie nu „adora”, pur si simplu, sexul oral, ca activitate in sine. Pana una alta, nu ati vazut nicio femeie plimbandu-se prin casa cu o banana pe care sa o suga cu nuanta sexuala (decat daca este privita de partener).

 

7. „Ai un gust exceptional!” – afirmatia se refera, evident, la lichidul seminal pe care-l gusta sau inghita femeia dupa sex oral. Niciun barbat nu are sperma cu gust „exceptional”, cel mult unele femei au anumite fetisuri in legatura cu „seva masculina”. Insa lichidul seminal poate avea, cel mult, un gust acceptabil, tolerabil, inghitibil, in niciun caz „exceptional”.

 

8. „P… ta miroase incredibil” – la fel ca in cazul afirmatiei „ai un gust exceptional”, mirosul penisului este tolerabil, nu „incredibil”. In cazurile fericite miroase a sapun, daca nu este doar „tolerabil”.

 

9. „Ce bine a fost!” – referitor la partida de sex. Sunt numeroase cazuri in care o femeie chiar spune cu suflet aceasta afirmatie. Sunt cazuri in care chiar este adevarata replica. Totusi, nu exista femeie care sa nu fi spus ca s-a simtit exceptional cu un barbat, in timpul partidei de sex, tot ca sa il linisteasca, desi pentru ea a fost o ora pierduta in care si-a revizuit in minte garderoba, si-a facut lista de cumparaturi in cap si a analizat camera in care a facut sex.

10. „Eu intotdeauna am orgasm cu tine” sau „Nu am mimat niciodata cu tine” – indiferent cat de bine merge relatia sentimentala dintre parteneri, sansele ca femeia sa fi avut orgasm la fiecare contact sexual sunt infime. Orgasmul femeii nu vine la comanda si depinde de mult mai multi factori decat in cazul barbatului, factor pe care nici macar ea, femeia, nu ii poate controla. Din acest motiv, cu siguranta, la un moment dat, chiar si in cele mai pasionale, dar si serioase relatii de cuplu, femeia a mimat la un moment dat orgasmul.

 

11. Numarul de parteneri sexuali – barbatii „umfla” numarul, femeile il „dezumfla”. Cat de mult scad numarul partenerilor sexuali depinde foarte mult de barbatul care pune aceasta intrebare. Daca este mai deschis la minte, femeia poate spune 8 in loc de 12, dar daca il considera mai incuiat, cu siguranta nu va spune mai mult de 4 (si aia seriosi!).

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *