Search for content, post, videos

10 semne ca iubitul tau nu este pregatit de casatorie

Femeile care au ca idealuri casatoria si construirea unei familii presupun, de regula, ca o relatie de lunga durata se soldeaza, in general, cu drumul spre altar. Insa chiar si dupa ani de relatie, unii barbati nu sunt pregatiti de casatorie.

 

Iata principalele semne care indica faptul ca insuratoarea nu este, deocamdata, pentru ei!

 

1. Ia cu greu decizii majore

 

Barbatii care iau cu greu decizii care-i privesc in mod personal, pe termen lung, sunt, de regula, nepotriviti pentru a deveni soti in acea perioada a vietii lor. Daca, spre exemplu, nu stie ce vrea de la propria cariera, ce drum sa apuce pentru dezvoltarea profesionala, cel mai probabil nu se cunoaste suficient de bine pe el insusi si nu a reusit sa depaseasca unele temeri, motiv pentru care in acea perioada a vietii insuratoarea nu este potrivita pentru el.

 

2. Vorbeste despre propriul viitor, dar nu-si ia in considerare iubita

 

Un barbat care nu intampina nicio problema sa-si proiecteze viitorul, fie ca e vorba de profesie, fie ca e vorba de locuinta pe care si-o doreste sau de ce fel de animal de companie ar prefera, dar nu-si ia in considera iubita, nu o proiecteaza si pe ea alaturi de el nu este pregatit de insuratoare.

 

3. Nu este interesat de aspiratiile iubitei sale

 

Un barbat care nu-si intreaba partenera de ceea ce-si doreste ea pe viitor, nici macar in discutii absolut relaxate, arata lipsa de interes fata de aspiratiile acesteia, deci clar nu o vede alaturi de el in propriul lui viitor.

 

4. Nu gestioneaza bine conflictele

 

Nu exista relatie fara discutii contradictorii, insa modul in care este gestionat conflictul de parteneri spune multe despre viitorul relatiei – mai exact, daca exista un viitor. Un barbat care nu stie sa gestioneze conflictul, care nu cauta sa aplaneze tensiunile, sa gaseasca o cale de mijloc, care nu incearca sa vada lucrurile si din perspectiva parteneri sale si ramane setat pe propriile conceptii nu este pregatit inca de insuratoare, caci o casnicie, dincolo de toate, presupune tocmai capacitatea sotilor de a gasi si accepta compromisuri cat de cat satisfacatoare de ambele parti.

 

5. Are reactii ciudate in timpul comediilor romantice

 

Este de la sine inteles ca majoritatea barbatilor nu se dau in vant dupa comedii romantice, dar daca-si da in permanenta ochii peste cap in timpul scenelor amoroase ce contin asa-zisele „dulcegarii”, daca face vesnic comentarii rautacioase si, mai mult, este foarte greu convins sa se uite la un astfel de film, acel barbat nu este pregatit de insuratoare. Pana una alta, intr-o casnicie conteaza mai mult decat intr-o relatie de lunga durata satisfacere dorintelor fiecaruia dintre parterneri. Or, daca el vrea sa se uite doar la filme cu supereroi si cu impuscaturi, refuzand din start propunerile parteneri, categoric nu este dispus sa-i ia in considerare preferintele (nici macar in materie de filme).

 

6. Evita familia partenerei

 

In multe relatii de lunga durata, prezenta parintilor nu este mereu binevenita. Dar daca el refuza sa aiba orice contact cu familia iubitei sale, atunci este evident ca nu vrea sa-si asume niciun fel de angajament fata de aceasta, iar intalnirile cu parintii sunt, de regula, considerate actiuni care „angajeaza” pe termen lung.

 

7. Ce este al lui este al lui, iar ea nu are niciun drept asupra lucrului respectiv

 

Sa zicem ca El si Ea s-au mutat impreuna si trebuie sa cumpere niste obiecte in casa, poate o masa de bucatarie, poate un pat mai mare, poate un sifonier sau poate un fier de calcat. Daca discutii decurg astfel: „Eu cumpar masa de bucatarie si tu cumperi iei masa de sufragerie”, atunci este clar ca are o viziune individualista asupra veniturilor in casa, chiar daca locuineste impreuna cu partenera ei. El considera ca are drepturi totale asupra propriului salariu si asupra oricaror obiecte cumparate in casa de el, acestea toate fiind „ale lui in mod exclusiv”. Asadar, el considera ca traiesc, mai degraba, „la comun” si nu „cu adevarat impreuna”. Aceasta atitudine arata ca barbatul respectiv nu este pregatit de insuratoare in acel moment al vietii sale.

 

8. Nu ii plac prietenii/prietenele iubitei sale

 

Nimeni nu spune ca lui trebuie sa ii placa toate prietenele sau toti prietenii partenerei sale, dar daca ii respinge pe absolut toti, daca refuza sa iasa in oras cu apropiatii iubitei sale si prefera intotdeauna sa fie alaturi de „gasca lui” inseamna ca nu este dispus sa faca niciun fel de efort sa-i descopere ei lumea. Mai mult, un astfel de barbat isi vede partenera ca un fel de „apendice” in viata lui, oricand dispensabil, nu o parte din viata lui. Asadar, in mod evident nu este pregatit de insuratoare.

 

9. Desconsidera relatia in public

 

Invariabil, intr-o relatie aparent, cel putin, stabila, apare la un moment dat intrebarea incomoda, pusa chiar in gluma de vreun prieten sau cunoscut de-al barbatului: „Voi cand va luati?”/ „Voi cand aveti de gand sa va luati?” Raspunsul lui intr-o astfel de situatie publica, de fata cu apropiatii, spune multe despre viziunea lui asupra viitorului relatiei. Daca raspunde cu o gluma inofensiva precum „Nu mi-ar accepta in veci toate ra*aturile”, atunci el spune subtil ca nu spune „Nu” categoric acestei ipoteze si ca relatia lui amoroasa este suficient de importanta pentru el. In schimb, daca raspunde cu nonsalanta „Nu. Nici nu ma gandesc/ne gandim”, atunci este clar ca se simte incomod doar gandindu-se la insuratoare.

 

10. Isi critica iubita in mod constant

 

Nu este de acord cu fustele pe care le poarta ea. Considera ca plateste prea mult la coafor, ca face o risipa de bani. Nu-i place cand ea isi planifica intalniri in care nu-l include si pe el. Este nemultumit de ce mancare este in casa sau alte aspecte ce tin de latura „domestica”. Oricum ar fi, un barbat nemultumit in mod evident de partenera lui, un barbat care gaseste nod in papura pentru multe dintre actiunile si/sau preferintele ei, chiar si in cele ce tin de aspecte minore ale relatiei, nu este pregatit sa infrunte aspectele majore, cele care chiar schimba natura relatiei si traiul in doi, daramite de casatorie.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Afacerea ta</cite>

    Acum poti invata Limba Engleza printr-o metoda unica in Romania testata pe zeci de mii de oameni.Iata cum poti invata Limba Engleza in 21 de zile.Afli mai multe detalii pe site-ul: invetienglezaRo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *