Search for content, post, videos

10 semne ca femeia este suparata pe iubit, dar el nu le observa

Supararea unei femei pe iubitul ei nu trece cu una cu doua, modul in care ea se manifesta fiind, uneori, usor trecut cu vederea de un barbat implicat de mult timp in relatia de cuplu.

 

Pe fondul supararilor pe care le tine o femeie pot aparea tensiuni si frustrari in relatia de cuplu. Pe de alta parte, identificarea gesturilor si a replicilor unei femei suparate pe partenerul sau de cuplu nu este intotdeauna usoara. Cu cat o relatie evolueaza in timp, cu atat barbatul devine mai putin atent la starile partenerei sale si nu observa supararea femeii sau, in unele cazuri, se face ca nu observa in speranta ca, odata cu timpul, vor trece si nemultumirile ei.

 

Iata cum se comporta o femeie suparata pe partenerul ei!

 

Nu initiaza primul contact

 

Femeile sunt, de regula, cele care dau primul telefon in timpul zilei catre partenerii lor, sunt cele care trimit primul mesaj, sunt cele care initiaza primul contact, indiferent ca locuieste sau nu cu el. Cand trece toata ziua si ea nu a dat niciun semn de viata, inseamna ca este suparata pe partener si refuza sa ia initiativa, asteptand ca el sa o contacteze primul.

 

Raspunsurile ei sunt scurte

 

Doar pentru ca este suparata, nu inseamna ca nu-i va vorbi cu iubitul ei. Insa raspusurile unei femei suparate pe partener sunt, de regula, scurte, la obiect. El: „vrei sa mancam ceva?” Ea: „Nu mi-e foame.” El: „Cum ti-a fost ziua?” Ea: „Ok.” El: „Vrei sa ne intalnim cu X in weekend?” Ea: „Cum vrei tu” Acestea sunt clasicele raspunsuri scurte pe care o femeie suparata pe iubitul ei le ofera acestuia.

 

Raspunde cu intarziere (daca o face)

 

Daca un barbat isi suna partenera de cuplu sau ii trimite mesaj si ea intarzie sa-i raspunda, se prea poate sa fie suparata pe el, intarzierea raspunsului fiind modul ei de a-l pedepsi. Daca barbatul stie sigur ca nu este prinsa intr-o sedinta sau nu este intr-un loc aglomerat unde nu-si aude telefonul, ba mai mult, este obisnuit sa i se raspunda aproape imediat la telefon, intarzierea raspunsului este un semn clar ca ea este suparata pe el.

 

Nu continua conversatia

 

Femeile, de regula, vorbesc. Uneori chiar mai mult decat si-ar dori unii barbati. In momentul in care el initiaza o discutie, dupa o zi de munca, spre exemplu, iar ea nu-i nu sustine conversatia, oferind raspunsuri scurte, care-l „incuie”, cel mai probabil este suparat pe partenerul ei.

 

Este „prea fericita”

 

Unele femei afiseaza o „fericire” ostentativa dupa o cearta sau un conflict tensionat, dar nu foarte verbalizat cu partenerii lor. Motivul? Cauta sa se arate ostentativ de relaxate si vesele ca sa-le dea impresia partenerilor ca starea lor de spirit nu se lasa atat de usor afectata si ca nu-le pasa de parerile contrare pe care le au ei.

 

Nu este afectuoasa

 

O femeie binedispusa este tandra cu partenerul ei. O sa-l ia in brate, o sa-l sarute, o sa-l ciupeasca sau o faca orice alt gest minor care arata, de fapt, iubire. Daca ea nu-si atinge in niciun fel partenerul pe durata de zi, cel mai probabil tine supararea in ea.

 

Nu-i pasa de alegerile lui

 

Femeilor le pasa, mai mereu, de ceea ce vor iubitii lor si de alegerile pe care le fac. Daca ea stie ca el nu a mancat toata ziua, cu siguranta o sa insiste sa-i puna o farfurie de mancare. Dar daca este suparata pe partenerul ei, femeia o sa-l lase in plata Domnului sa faca ce vrea, fara sa se intereseze de alegerile sau nevoile lui.

 

Ii sare tandara dintr-un fleac

 

O femeie care se enerveaza ca partenerul ei a lasat prosopul ud, dupa ce a facut baie, aruncat pe pat si nu intins pe sarma, si face tam-tam din acest gest de neglijenta, aruncand vorba rastite, este cu siguranta suparata dintr-un alt motiv, gestul barbatului fiind doar fitilul bombei. Chiar si daca incepe sa tipe de nervi pentru ca a spart ea din greseala in pahar, este tot un semn ca o supara ceva.

 

Ii spune pe nume

 

Cand se adreseaza cu afectiune partenerului, o femeie rareori ii spune pe nume. De regula, i se adreseaza cu un nume de alint („dragule”, „scumpule”, „baby”, etc.). Insa, cand o femeie ii spune pe nume partenerului ei, este un semn de ostilitate. Mai mult, daca lui i se zice, de regula, Alex sau Sebi (spre exemplu), dar ea i se adreseaza cu „Alexandru” sau „Sebastina”, este un alt semn ca este suparata pe partenerul ei.

 

„Nu-mi pasa”/ „Mi-e totuna”/ „Cum vrei tu”

 

Cand barbatul ii cere parerea iubitei sale cu privire la o anumita chestiune (alegerea unui film de vizionat, o eventuala iesire in oras, vorbitul cu fratele pentru a-i cere o ustensila ca sa repare ceva in casa, etc.), iar ea raspunde „Cum vrei tu”, „Mi-e indiferent/totuna” sau, mai rau, „Nu-mi pasa”, transmite, practic, semnalul ca ea este suparata pe el.

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *