Search for content, post, videos

10 secrete pe care o femeie trebui sa le ascunda de partener

Atunci cand exista prietenie si intimitate intre doi parteneri de cuplu, acestia isi pot spune orice. De fapt, aproape orice.

 

Exista anumite secrete pe care o femei ar trebui sa le tina pentru ea si sa nu le divulge partenerului, caci acesta sigur nu va fi incantat sa le auda.

 

1. Prietenul lui este mai „bun” decat el

 

Indiferent cat de mult o femeie isi manifesta iubirea si devotamentul fata de partenerul ei, acesta nu trebuie sa afle ca ea considera un prieten apropiat lui mai bun decat el. Sigur nu va primi bine comentariul, indiferent cu cata inocenta este rostit.

 

2. I-ai monitorizat fosta pe Facebook

 

Curiozitatea este boala grea si nu intotdeauna afli ce-ti convine atunci cand cauti nod in papura. Chiar daca multe femei sunt constiente de acest adevar, tot nu se pot abtine de la a monitoriza profilul de Facebook al fostei iubite ale partenerului lor. Chiar daca cauta ceva anume, tot se uita la statusuri, la fotografii, la comentarii, dintr-o nevoie aproape bolnava de a afla cu era ea, daca era „mai misto” decat ele. Totusi, indiferent ce gasesc acolo, o femeie nu trebuie sa-i spuna partenerului ei ca a cautat nod in papura pe profilul fostei lui iubite. Chiar daca si ei au acest obicei prost, orice discutie iscata de pe urma unei postari facuta de fosta le va pune pe ele intr-o lumina proasta.

 

3. Cea mai buna partida de sex

 

Daca nu a fost cu partenerul, atunci mai bine tin pentru ele secretul celei mai bune partide de sex.

 

4. Partenerul care le-a scapat printre degete

 

Poate este vorba de un fost iubit, poate este vorba de un barbat dupa care au tanjit cu tot trupul la un moment dat, o femeie nu trebuie sa divulge visurile amoroase si sexuale neindeplinite care vizeaza un alt barbat decat partenerul lor.

 

5. Nu are cel mai mare penis pe care l-ai vazut pana acum

 

Niciun barbat nu vrea sa stie ca penisul lui nu este cel mai mare pe care l-a avut partenera de cuplu pe care o iubeste.

 

6. Ea detesta tricoul lui preferat

 

Chiar daca nu pun mare accent pe tinutele lor, fiecare barbat are un obiect vestimentar preferat sau poate un accesoriu. Poate l-a primit de la un prieten bun, poate are altfel de valoare semtimentala sau poate pur si simplu ii place la nebunie materialul sau cum se asaza acel articol vestimentar. Chiar daca ea este total nemultumita de preferinta lui, fiind un obiect preferat, ar trebui sa lase de la ea si sa nu-i spuna ca i se pare ca arata groaznic in el. Un mic sacrificiu pentru binele relatiei.

 

7. Ea nu suporta cel mai bun prieten al lui

 

Daca femeia nu are o afinitate pentru prietenul cel mai bun al partenerei ei, dar nu are niciun motiv plauzibil, nu are argumente solide pentru a-i displace, atunci ar trebui sa se arate amabila in compania acestuia si sa nu-i spuna iubitului ei ca nu-i suporta „fratele”.

 

8. Nu-i suporta parintii

 

Daca el se intelege de minune cu parintii ei, dar ea nu-i suporta pe ai lui, atunci femeia ar face bine sa-si tina parerea pentru sine. Este un teritoriu foarte delicat de unde pot aparea certuri fara niciun fel de beneficiul pentru relatia de cuplu. Pana una alta, nimeni nu-si alege parintii iar toleranta si amabilitatea sunt arme bune pentru a face fata situatiilor delicate.

 

9. Ca un tip misto s-a dat la ea

 

Este firesc ca barbatii sa se mandreasca cu partenere lor, mai ales daca sunt obiectiv constienti ca sunt atragatoare. Isi asuma, constient sau nu, riscul ca ele sa fie abordate de alti barbati. Insa ea, femeia atragatoare, nu trebuie sa-i spuna partenerului ca un tip misto s-a dat la ea si ea, totusi, nu i-a dat numarul de telefon. In unele cazuri suna chiar a amenintare: „Uite, ma descurc bine mersi fara tine. Pot gasi oricand pe altcineva, deciai grija cum te comporti”.

 

10. Ca au mimat orgasmul

 

Toate femeile mimeaza, la un moment dat, pe parcursul unei relatii de lunga durata, orgasmul. Indiferent cat de mult isi iubesc partenerii, cat de atrase se simt de ei si cat de bine se simt intre asternuturi cu ei, exista un moment in care femeile mimeaza climaxul. Ei bine, aceasta informatie trebuie tinuta pentru sine, niciodata divulgata partenerului caci ii va scadea stima de sine, increderea in propria barbatie in mod periculos, generand inevitabil tensiuni in cuplu.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *