Search for content, post, videos

10 motive serioase sa te casatoresti

Casatoria aduce mai multe beneficii decat ti-ai fi inchipuit. Pe langa faptul ca vei avea o sanatate mai buna si vei largi bugetul familiei, casatoria are multe alte plusuri pe care le vei regasi mai jos.

Motivul #1

Barbatii casatoriti prezinta mai putine riscuri sa incalce legea. Traiul intr-o familie intacta, fericita, scade sansele de a deveni infractor. Adultii si tinerii crescuti in familii casatorite prezinta o probabilitate mai mica sa aiba de-a face cu politia comparativ cu cei proveniti din familii monoparentale. Adolescentii care traiesc in familii casatorite au sanse mai mici sa inceapa sa fure decat cei din alte structuri familiale. De asemenea, adolescentii din prima cetegorie comit mai putine acte de violenta si, in plus, nu se bat precum din familii destramate.

Motivul #2

Adolescentii din clasele 7-12 care traiesc alaturi de parintii lor casatoriti fug mai rara de acasa decat colegii lor care provin din alte structuri familiale.

Motivul #3

Atunci cand se cearta membrii cuplurilor casatorite sunt mai putin predispusi sa reactioneze fizic – sa loveasca, sa impinga ori sa arunci cu diverse obiecte – decat cei care coabiteaza.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *