Search for content, post, videos

10 moduri in care barbatii spun „Te iubesc” prin gesturi

Barbatii nu detin aceeasi capacitate in a-si exprima sentimentele ca femeile. Deseori, le este dificil sa exprime ce simt, insa asta nu inseamna ca nu-si manifesta afectiunea prin gesturi. Iata 10 moduri prin care barbatii spun „Te iubesc” prin gesturi!

 

1. Sarutul indelung

 

Un barbat care initiaza adesea saruturi indelungi, pline de pasiune, care isi indeparteaza cu greu buzele de partenera arata, fara sa stie, mult mai mult decat simplu interes sexual.

 

2. Atitudinea prietenilor lui

 

Daca prietenii barbatului manifesta o atitudine deschisa, foarte binevoitoare, chiar grijulie fata de partenera acestuia, inseamna ca ei sunt constienti ca prezenta ei in viata lui este una benefica, dar si faptul ca el este indragostit pana peste cap de partenera lui.

 

3. Apropierea fizica

 

In mod normal, cand nu esti interesat amoros de o persoana anume, apropierea fizica de aceasta este perceputa ca invadarea propriului spatiu personal. Tinzi sa te dai in spate cand iti vorbeste prea aproape si te scot din minti momentele in care puna mana pe tine. Iar acest lucru este valabil si pentru femei, si pentru barbati. Insa, in momentul in care cauti apropiere fizica, prin atingeri de mana, prin apropierea trunchiurilor, inseamna ca-l vrei pe cel de langa tine si nu doar sexual. La fel se intampla si in cazul barbatilor care cauta sa fie cat mai apropiati fizic de partenerele lor.

 

4. Momentul de dupa sarut

 

Cand un barbat ramane cu ochii la partenera lui, scotand chiar si un mic oftat, cat se poate de mascat (crede el) dupa ce o saruta, inseamna ca simte mult mai mult pentru ea decat dorinta sexuala.

 

5. Asculta cu atentie

 

Chiar daca el nu vorbeste prea mult despre relatie in sine, despre propriile sentimente, dar asculta cu atentie ceea ce spune partenera lui, inseamna ca interesul lui este mai mult decat sexual. Totodata, daca in timpul discutiilor „grele”, semnificative dintre el si partenera, barbatul se apropie fizic de ea, se inclina spre ea inseamna ca oricare ar fi subiectul de discutie o doreste cu adevarat in viata lui. Astfel isi manifesta dragostea fara sa scoata un cuvant.

 

6. Pozitia corpului

 

Cand suntem foarte relaxati si cand nu punem mare pret pe ce crede lumea in general, tindem sa avem o pozitie a corpului usor sleampata, cu umerii lasati, poate usor cocosati. Insa, un barbat care doreste cu adevarat sa mentina viu interesul unei femei pentru el este atent la pozitia corpului sau, stand mereu drept, chiar cu riscul de a parea ca „pozeaza”. Deseori o face chiar neintentionat, fara sa-si dea seama, pur si simplu din instinct.

 

7. Se simte confortabil oriunde cu ea

 

Un barbat care este indragostit pana peste cap de o femeie o sa-i caute prezenta oricand, oriunde, chiar si in acele situatii, la acele evenimente care nu au nici in clin, nici in maneca cu aspectul romantic al relatiei. Un barbat care iubeste o femeie se simte, de regula, confortabil alaturi de ea la orice eveniment.

 

8. Vrea sa faca chestii impreuna

 

Barbatii nu se dau, in mod normal, in vant dupa activitati in doi. Insa, cand iubesc femeia de langa ei, sunt deschisi la aproape orice fel de activitate in doi atata timp cat au ocazia sa stea alaturi de partenera – fie ca este vorba de cumparaturi pentru o zi de nastere sau o petrecere, fie ca este vorba de stat la coada la circa financiara pentru a plati taxe.

 

9. Imita fara sa-si dea seama

 

Spre exemplu, ia imbucaturi din mancare in acelasi timp cu partenera lui. Acest tip de imitatie inconstienta apare in relatiile de cuplu in care partenerii se iubesc, in care ei cauta prezenta celuilalt. Practic, involuntar isi coordoneaza comportamentul dupa cel al partenerei din dorinta de a fi mai apropiati.

 

10. Atingeri in public

 

De regula, barbatii nu se dau in vant dupa gesturi tandre in public, obisnuind adesea sa pastreze distanta. Dar daca partenerii sunt la masa doar ei doi sau chiar si cu prieteni, in oras, si el nu se poate abtina sa nu o ia de mana, sa nu-i atinga usor degetele, sa nu-i puna mana pe picior, in par, inseamna ca-si doreste contact fizic permanent cu ea. Insa aceasta dorinta nu trebuie interpretata neaparat ca fiind sexuala, ci provine din dorinta de iubi cu toata fiinta femeia de langa el.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *