Search for content, post, videos

10 metode sa agati un barbat in bar fara sa pari usuratica

Egalitatea intre sexe este de mult foarte discutata si din pacate chiar daca femeile au reusit sa ocupe functii inalte pe care numai un barbat le putea ocupa cu ceva timp in urma, cand vine vorba despre viata personala, femeia este cu mult inferioara barbatului.

Iata 10 metode prin care poti sa agati un barbat intr-un bar fara sa pari usuratica:
Incepe printr-un schimb de priviri. Pana si o privire aparent banala poate fi sexy, provocatoare, sau pur si simplu poate spune mai mult decat cuvintele.
Nu il privi insistent doar arata-i ca iti doresti ceva.

Daca in barul respectiv se danseaza, incearca un dans lasciv, insa nu vulgar. Barbatilor le plac femeile care stiu sa danseze, astfel isi pot imagina defapt cum sunt ele in pat.

Nu face niciodata primul pas. Daca un barbat te doreste cu siguranta va intra in vorba cu tine fara prea multe eforturi.

Ai grija sa te observe. Incearca sa treci pe langa el de mai multe ori. Fa lucrul acesta dar ai grija sa nu pari disperata..

Zabeste. Se uita la tine? Este simplu raspunde-i cu un zambet.
Barbatii adora femeile vesele, femeile deschise.

Foloseste-te de pai insa fara a parea usuratica. Incearca un cocktail. Joaca-te cu paiul, bea des insa ai grija la vulgaritate, fii cumpatata in gesturi.

Saluta-l. Dupa o seara de flirturi nu este nimic gresit in al privi intens. Cand te va privi ai grija sa il saluti.

Invita-l la masa ta din priviri. Daca il interesezi va veni fara sa ezite. Ai grija sa nu pari o femeie usoara.

Invita-l la dans Desi nu cred ca tu vei face acest pas, ci il va face el. Insa daca este un tip timid, fa tu acest pas pentru voi.

Intreaba-l daca poti sa ii oferi un pupic. Se va astepta la cu totul altceva atunci cand ti-a raspuns afirmativ. Saruta-l pe obraz se va simti si mai atras si interesat de tine.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *