Search for content, post, videos

10 lucruri pe care o femeie indragostita nu trebuie sa le faca niciodata

Dragostea determina femeile sa actioneze nebuneste, insa exista anumite lucruri pe care nu ar trebui sa le faca niciodata, indiferent cat de aprinse sunt calcaiele.

 

O relatie de cuplu de lunga durata presupune si un anumit grad de compromis, uneori chiar sacrificiu, insa asta nu inseamna ca orice este permis. Mai cu seama in randul femeilor, primele luni de relatie, cand „indragosteala” este la nivel maxim, prezinta si acte nesabuite care nu ar trebui comise. Iata cateva dintre ele.

 

NU trebuie sa-ti faci un tatuaj indoielnic

 

Indiferent cat de mare este iubirea, nicio femeie (si niciun barbat) nu ar trebui sa accepte sa-si faca un tatuaj anume doar pentru ca partenerului ii place, indiferent ca este vorba de un simbol sau chiar de numele acestuia.

 

NU trebuie sa plateasca tot timpul

 

Sa fii independenta este una dintre dorintele majoritatii femeilor, mai ales din punct de vedere financiar. Dar sa nu depinzi de niciun ajutor banesc extern nu inseamna ca este in regula ca femeia sa plateasca absolut tot la orice iesire in oras.

 

NU trebuie sa accepte propuneri sexuale incomode

 

Intr-o relatie de cuplu, indiferent ca dureaza de o luna sau de zece ani, niciunul dintre parteneri nu trebuie sa accepte nicio propunere sexuala mai putin obisnuita atata timp cat nu-si doreste.

 

NU trebuie sa pretinda ca nu are nevoi fiziologice

 

Inainte de a fi femeie, este un organism viu care elimina anumite substante. Insa, in ciuda acest dat al naturii, sunt femei care incearca sa mascheze, sub o forma sau alta, astfel de nevoi fiziologice perfect normal. A poza intr-o fiinta perfect curata, care nu are nevoie la toaleta sau nu are gaze ocazional, nu duce la nimic altceva decat la „maltratarea” propriului corp prin retineri succesive.

 

NU trebuie sa vizioneze acelasi film prost

 

Este normal sa iei in considerare preferintele partenerului in materie de filme, dar asta nu inseamna sa vizionezi doar productiile cinematografice pe care vrea el sa le vada.

 

NU trebuie sa renunte la prieteniile vechi

 

Chiar daca petrece mai mult timp impreuna cu partenerul, nu inseamna ca trebuie sa renunte la prieteniile vechi. Mai mult, nicio femeie nu ar trebui sa rupa legatura cu o prietena sau un prieten doar pentru ca iubitul ei nu o/il suporta.

 

NU trebuie sa dezvolte un hobby comun

 

Daca lui ii place sa joace ping-pong sau bowling si chiar are maratoane cu prietenii, asta nu inseamna ca ea trebuie sa fie vesnic prezenta la aceste jocuri. Este perfect in regula ca partenerul sa aiba un hobby personal, dar este la fel de firesc ca femeia sa nu „intre in joc” daca nu are niciun fel de afinitate pentru acesta.

 

NU trebuie sa petreaca timp doar cu „ai lui”

 

Fie ca este vorba de prietenii lui, fie de familia lui, ea nu trebuie sa accepte iesiri in oras care sa implice doar apropiatii partenerului si nici reticenta lui fata de apropiatii ei.

 

NU trebuie sa-si schimbe regimul alimentar

 

Doar pentru ca el prefera mancaruri cu mult mai multa carne, nu inseamna ca si ea trebuie sa le manance. Sau daca el obisnuieste sa manance la miezul noptii, nu inseamna ca ea trebuie sa-l acompanieze la masa si sa consume si ea la ora respectiva. Modelarea regimului alimentar dupa preferintele si obiceiurile partenerului este una dintre principalele cauze ale ingrasarii. Este, insa, perfect in regula ca ea sa adopte obiceiurile lui sanatoase de masa, spre exemplu daca obisnuieste sa manance dimineata. Insa, de regula, intr-o relatie de cuplu, obiceiurile nesanatoase sunt cele „molipsitoare”.

 

NU trebuie sa-si schimbe garderoba

 

Doar pentru ca lui ii place verdele si nu rosu, doar pentru ca el insista ca fusta respectiva este prea scurta si o vrea imbracata in tinute nu mai scurte de linia genunchiului nu inseamna ca ea trebuie sa-si schimbe garderoba. Daca a placut-o asa cum a intalnit-o prima oara, atunci asa sa ramana, indiferent de motivele ascunse, de impulsurile de posesivitate si gelozie pe care le are partenerului. Acelea trebuie schimbate, nu garderoba ei!

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *