Search for content, post, videos

10 lucruri care nu trebuie spuse niciodata dupa sex

Urechile unei femei pot auzi multe ineptii pe care, de altfel, le si trece cu vederea. Exista insa anumite lucruri specifice care nu trebuie rostite in anumite momente specifice, cum ar fi imediat dupa sex.

Iata o lista cu cele mai nepotrivite afirmatii pe care le-au auzit femeie dupa sex! Acestea nu ar trebui sa iasa din gura barbatilor imediat dupa ce au facut dragoste cu partenerele lor!

1. Orice afirmatie referitoare la mama lui – nici de bine, nici de rau. Nicio femeie nu vrea sa auda de mama iubitului ei imediat dupa ce a facut sex cu acesta!

2. „Ok, poti sa pleci” – chiar daca este doar o aventura de noapte, nu este necesar un comportament nesimtit, caci femeile, de regula, simt cand este cazul sa ramana peste noapte si cand nu.

3. „Ce nota imi dai in pat?” – astfel de intrebari sunt inoportune, iar barbatul o pune ar trebui sa primeasca drept raspuns „Nota 2”, doar pentru ca a indraznit sa o faca, indiferent de performantele sale intre asternuturi.

4. „Al catelea barbatul sunt?” – daca barbatii considera ca este in regula sa spuna cu cate femei s-au culcat, eventual cu un ton de lauda, cifra amantilor unei femei trebuie sa ramana secreta.

5. „A fost dragut” – o astfel de afirmatie nu trebuie spusa de un barbat femeii cu care a facut sex, pentru ca sexul nu este „dragut” si nici nu ar trebui sa fie! Termenul este foarte prost ales.

6. „Tu cum te-ai simtit?” – este incomod si, intr-o anumita masura, umilitor pentru o femeie sa fie intrebata cum s-a simtit intre asternuturi chiar de catre barbatul cu care a facut sex. Adica… el nu a fost acolo atunci? Nu a vazut zvacnirile, nu a auzit gemetele? De ce ai mai pune o asemenea intrebare? Ahh, da! Doar daca te simt complet nesigur pe performantele tale sexuale!

7. Sa nu spuna nimic – cateva clipe de tacere pana isi trag sufletul ambii parteneri sunt bine venite, dar sa nu mai scoti un cuvant si sa adormi, direct, fara absolut nimic altceva determina femeia sa-si ia rapid talpasita si sa-l desconsidere pe barbatul cu care a facut sex.

8. „Nu a fost cum m-am asteptat” – o afirmatie care nu trebuie sa iasa din gura unui barbat care a facut sex prima oara cu o femeie. Chiar daca este adevarul, lasa de la tine si taci!

9. O comparatie cu o alta femeie cu care a avut o relatie – nici de bine, nici de rau. Dupa ce ai facut sex, nu trebuie sa „aduci in pat” inca o persoana, mai ales una care a avut vreo legatura amoroasa cu unul dintre parteneri, cu gandul si cu vorba.

10. Un alt nume – ca barbat, mai bine ii spui „draga” decat sa ii spui pe un alt nume, doar pentru ca l-ai uitat pe al ei!

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *