Search for content, post, videos

10 lucruri care NU trebuie facute pana nu sunteti oficial un cuplu

Sa astepti sa faci sex pana nu formati oficial un cuplu este demodat si total ineficient pentru o relatie sanatoasa. Dar sunt unele lucruri care nu trebuie facute pana cand cei doi parteneri stabilesc “exclusivitatea” in relatie.

 

In relatiile moderne, compatibilitatea in pat este primul lucru pe care trebuie sa il descopere cei care se gandesc sa transforme un “fling” intr-o relatie serioasa. Motiv pentru care sexul a devenit unul dintre pilonii relatiilor de cuplu din zilele noastre.

 

Dar, dincolo de sex, cei care nu formeaza inca un cupul oficial trebuie sa se abtina de la anumite practici specifice relatiilor stabile pana cand nu cad de comun acord ca vor “exclusivitate”, adica pana in momentul in care recunosc raspicat ca se doresc unul pe celalalt pe termen indefinit, sunt dispusi sa faca acest lucru public prietenilor si familiei si nu mai sunt interesati sexual de alte persoane.

 

Astfel ca, pentru a evita situatii total incomode, deranjante si chiar intrusive, proaspetii parteneri care nu formeaza inca un cuplu trebuie sa evita sa faca urmatoarele lucruri:

 

1. Sa-si lase obiecte persoanale, precum periuta de dinti sau schimburi, in locuinta celuilalt

 

2. Sa raman in patul/locuinta celuilalt, dupa o noapte pasional, dupa ce acesta a plecat la serviciu

 

3. Sa se duca la locul de munca al celuilalt

 

4. Sa il roage pe celalalt sa cumpere obiecte de uz personal, medical, precum tampoane, anticonceptionale, crema de tratare a ciupercii piciorului sau supozitoare pentru tratarea hemoroizilor.

 

5. Sa petreaca serile in casa doar uitandu-se la televizor, fara sex nebunatic

 

6. Sa urineze cu usa deschisa la baie (de fapt, nici intr-o relatie stabila, de lunga durata, nu ar trebui sa lasi usa deschisa la toaleta cand iti faci nevoie. Este “moartea pasiunii” sa auzi cum urineaza partenerul inainte sau dupa ce te-ai “infruptat” din organul lui sexual)

 

7. Sa va cunoasteti parintii, chiar si intamplator pe strada.

 

8. Sa va faceti planuri pe o perioada mai mare de o saptamana.

 

9. Sa apareti brusc la locul de munca al partenerului/partenerei sau acasa la el/ea doar pentru ca “erati in trecere”.

 

10. Sa bagati la spalat pentru celalalt.  

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Robert Stancu</cite>

    nu inteleg punctul 5!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *