Search for content, post, videos

10 locuri in care trebuie sa faci sex macar o data in viata

Dezvoltarea experientei sexuale poate aduce doar beneficii vietii de cuplu, dar si propriei sexualitati. Iar dezvoltarea merge mana-n mana cu a incerca mereu ceva nou, de la pozitii sexuale la locuri de facut sex.

Iata 10 locuri in care trebuie sa faci sex cel putin o data in viata

Intr-o curte

Poate sa fie curtea ta, poate fi curtea unor rude, oricum ar fi, in apropierea unei case, intr-o incinta cu nuanta domestica, partidele de sex devin incendiare caci implica, intotdeauna, adrenalina data de riscul de a fi vazut.

Pe canapea/in bucatarie

Chiar daca oriunde in casa este un loc la indemana pentru a face sex, nu foarte multe cupluri se aventureaza in afara dormitorului, iar cand o fac, o fac rar. Oricum ar fi, canapeaua sau bucataria trebuie incercate in materie de locuri de facut sex. Ambele inlesnesc anumite pozitii sexuale mult mai incitante decat cele de efectuat in pat.

La hotel

Sexul la hotel poate fi demential din mai multe motive. In primul rand, nu trebuie tu sa faci curat dupa tine, in al doilea rand prezinta o nuanta usor interzisa, usor „murdara” datorita careia esti mai inclinata sa incerci „lucruri noi”.

Pe scari

Sexul pe scari, chiar si incomod in unele situatii, este, de fapt, incendiar caci permite atat pozitii sexuale, cat si unghiuri de penetrare si de a-ti vedea partenerul mult mai explicite, mai evidente, sporind gradul de excitare.

Acasa la un prieten

Din nou intervine sentimentul de „interzis”. Cand faci sex la un prieten acasa, este clar ca, cel mai probabil, te vei stradui sa faci cat mai putin zgomot pentru a nu face o „declaratie raspicata” cu privire la activitatea ta. Aceste straduinte (evident, cand nu esti obligat sa le faci mereu) cresc intensitatea actului sexual.

La dus

Sexul la piscina, in mare sau intr-un lac poate suna foarte atragator, dar predispune partenerii la contractarea anumitor boli periculoase. Cel mai sigur este in propria cada sau propria cabina de dus. Apa care se scurge pe trupuri, spuma si aburii creste gradul de excitare al partenerilor.

La un eveniment

Poate fi o nunta, poate fi un gratar, poate fi un dineu, poate fi orice eveniment care se petrece in public, cu mai multe persoane in jurul tau. Retrage-te pe ascuns cu partenerul si gaseste un loc unde sa va destrabalati macar 15 minute.

In fata oglinzii

Renunta la inhibitii si fa sex in fata oglinzii. Este cu adevarat excitant si ofera o „vedere” exceptionala.

In masina

Nu degeaba intr-atatea filme si videoclipuri sunt scene in care personajele fac sex in masina. Spatiul restrans, natura „interzisa” a actului sexual, aburirea geamurilor, toate intensifica la maximum partida de sex.

Pe plaja

Sexul pe plaja este deopotriva romantic si salbatic. Atentie insa! Nu uita sa pui un prosop mare sub tine sau sub partener pentru a te asigura ca nu patrunde nisip in zone delicate.

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *