Search for content, post, videos

​Primele declaratii ale Ancai Lungu dupa ce s-a mutat la Nissa! Ce spune despre noul iubit: ”Nu am lasat nimic important in urma!”

A surprins pe toata lumea atunci cand a anuntat ca renunta la televiziune pentru a-si urma alesul inimii, caruia urmeaza sa-i daruiasca un copil, iar acum Anca Lungu a vorbit despre schimbarile din viata ei si a marturisit ca nu regreta nimic din ceea ce a facut.

Fosta prezentatoare de la Observator a dezvaluit ca i-a fost greu sa ia decizia de a pleca din tara, insa nu regreta.

”imens, alegand ceea ce este, de fapt, mai aproape de sufletul meu. Apoi, daca ne gandim la Printesa Polonic, mutarea in sudul Frantei este mai mult decat binevenita. De cand am ajuns aici, ma bucur de diversitatea si calitatea ingredientelor, gatesc aproape zilnic si am inceput sa postez noi retete pe blog. E o bucurie sa merg in piata, la cumparaturi, sau in vreo livada, de unde sa-mi culeg singura lamaile pentru limonada. Sa fii food blogger intr-un oras ca Nisa este, cu siguranta, un super upgrade, mai ales in conditiile in care vreau sa-mi imbunatatesc cunostintele culinare. In plan personal, nu pot spune ca nu este greu sa fii mai departe de prieteni si de familie. Frecventa cu care ne vedem este mai mica, dar asta presupune si timp de calitate mai buna, timp special dedicat intalnirilor noastre, timp mult mai pretios. In concluzie, inauntrul meu, lucrurile stau in felul urmator: simt ca nu am lasat nimic important in urma, tot ce aveam mai bun am luat cu mine, ca sa-l fac si mai bun.”, a marturisit ea pentru Viva.

De asemenea, ea a marturisit ca planuieste sa revina pe micile ecrane in calitate de corespondent: ”Acesta este planul. Dar nu stiu cat de scurt va fi timpul. Asta depinde doar de noul membru al familiei si de nevoile lui. Dupa nasterea Nataliei, m-am intors foarte repede la pupitrul stirilor, dupa mai putin de trei luni. De data aceasta, voi face pasul atunci cand copilul meu si cu mine vom fi pregatiti.”, a mai spus ea.

Anca Lungu traieste o noua poveste de dragoste, iar in doua luni va deveni mama din nou. ​

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *