Search for content, post, videos

Mama Geta, surpriza din America! Ce a primit familia Sterp

Mama Geta, surpriza din America! Ce a primit acum familia Sterp

Mama Geta are motive de bucurie, dupa necazurile din ultima perioada. Casa i-a fost sparta, iar hotii au furat seiful in care Culita Sterp tinea cateva sute de mii de euro. Ce surpriza placuta le-a readus acum zambetul pe buze celor din familia Sterp?

In ultima vreme, necazurile s-au tinut scai de Culita Sterp si de cei dragi. Dupa ce a fost sparta casa mamei Geta, iar seiful artistului a fost furat, au tot sperat ca hotii vor fi prinsi, dar asta nu s-a intamplat.

Citeste si: Cine sunt surorile lui Culita Sterp. Cu ce se ocupa, de fapt, Geta si Ileana

Ce a primit mama Geta din America

Din fericire, printre atatea rele, s-a strecurat si o veste buna. Unul dintre fanii familiei Sterp locuieste tocmai in America, dar s-a gandit la ei si le-a trimit un pachet urias. Mama Geta, Iancu Sterp si Geta Sterp s-au bucurat ca niste copii, iar apoi si-a primit partea si Ileana Sterp.

„M-a sunat un domn si zice: ‘V-am adus un pachet din America!’ Eu ma bucur ca un copil. Tu, care muncesti in America, te-ai gandit la noi dupa ce ne-ai vazut pe retelele de socializare… Iti multumim!”, a spus mama Geta, conform Informeria.ro.

Geta Sterp, sora lui Culita, l-a intrebat pe fanul familiei cum l-ar putea rasplati pentru acest gest frumos, dar raspunsul lui a luat-o complet prin surprindere.

„Eu l-am intrebat pe Rafa cum sa ne revansam pentru tot ce ne-a trimis, iar el ne-a dat un raspuns asa de fain, a zis ca asta e recompensa lor pentru noi, deoarece prin vlogurile pe care le postam au reusit sa isi mai aline din dorul de cei dragi, de tara, de casa. Eu, mama si Iancu ne-am bucurat ca niste copii atunci cand vine Mos Craciun. Multumim, Rafael si Tabitha!”, a mai dezvaluit si Geta Sterp, sora lui Culita, in vlogul de pe Youtube.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *