Search for content, post, videos

Cu 100 de mii de romance pe Jasmin.com, Oscarurile industriei de VideoChat s-au desfasurat la Mamaia

Studio 20 este marele castigator alaturi de Emma Wild si Zeya Brunette
In aceasta saptamana s-a desfasurat la Mamaia un eveniment de talie mondiala pentru industria de videochat. AW Awards a gazduit pe litoralul romanesc, la hotel Iaki, oameni de afaceri din intreaga lume si o serie de modele de top din industria de videochat (Live Cam).

 

Studio 20 a fost marele castigator al acestei editii de „Oscar” al Live Cam-ului mondial cu trei premii: unul pentru „Emerging Studio”, iar celelalte pentru doua modele cu mare succes la public pe site-ul Jasmin.com: Emma Wild si Zeya Brunette. Cele doua au castigat distinctia suprema in industrie la categoria Best Fetish Model si Best Video Teaser.
Emma Wild si Zeya Brunette se alatura unei alte vedete a Studio 20, distinsa si ea la nivel mondial, Devious Angel. Romanca a primit premiul pentru „Best Live Cam Performance” in ianuarie, la o gala similara desfasurata in Barcelona.
EmmaW DV_ZeyaBrunette DeviousAngel

100 de mii de romance pe Jasmin.com

 

„Nu e o spurpriza pentru cei din industrie faptul ca Romania a gazduit un astfel de eveniment. Din datele Jasmin.com aflam ca sunt peste 100 de mii de modele din Romania in industria LiveCam. Noi suntem insa studioul cu cele mai multe modele premiate, asta pentru ca avem o baza sanatoasa de recrutare, formare si consilere a modelelor,iar target-ul nostru este pentru zona Glamour și nu cea Adult” declara Robert Vanderty, manager Studio 20.
Cine a venit la Mamaia

 

La evenimentul din Mamaia au fost prezenti in total peste 500 participanti de pe toate continentele. Organizatorii au declarat ca „fiecare industrie are un eveniment in care cei mai buni sunt premiati. Daca industria de film are Globurile de Aur, Cannes-ul etc., industria Live Cam-ului a decis ca are nevoie de o gala echivalenta. Așa s-a nascut AW Awards. In cadrul galei de la Mamaia au fost decernate premii pentru 21 de categorii, dar si alte premii speciale”.

 

Despre Studio 20
Franciza Studio 20 se poate multiplica în orice oraş mare sau mediu din România. Cu o investitie de până la 100 de mii de euro se pot rula anual 1 milion de euro. Profitul brut poate ajunge la 250 de mii de euro pe an. Francizaţii vor participa cu întreaga echipă la un training efectiv de 3-4 saptamani în studioul pilot.

Piaţa mondială în care activează Studio 20 este estimată la 10 miliarde de dolari pe an. Din calculele necesare constituirii caietului de franciză Studio 20 reiese ca piaţa autohtonă de profil se ridică la circa 100 de milioane de euro. Aceasta creşte premanent şi se poate dubla în urmatorii 3 ani.

Mai multe aici: www.francizavideochat.ro

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *