Search for content, post, videos

Coincidenta bizara. Ce s-a intamplat inainte sa vina pe lume fiul lui Culita Sterp. Daniela a dezvaluit tot

Coincidenta bizara. Ce s-a intamplat inainte sa vina pe lume fiul lui Culita Sterp. Daniela a dezvaluit tot

Daniela Iliescu a dezvaluit, anul trecut, ce coincidenta bizara a avut loc inainte ca fiul ei si al lui Culita Sterp sa vina pe lume. Se pare ca ziua in care s-a nascut Milan are cu adevarat o semnificatie neasteptata.

Formeaza unul dintre cele mai frumoase si mai iubite cupluri din showbiz. Au fost colegi de liceu, iar acum sunt parinti si se pregatesc sa se casatoreasca. Micul Milan le-a inseninat zilele lui Culita Sterp si iubitei lui, Daniela Iliescu.

Ce inseamna numele Milan, ales de Culita Sterp pentru fiul lui. Este nume biblic

Ce s-a intamplat inainte sa vina pe lume fiul lui Culita Sterp

Tanara povestea anul trecut, la cateva zile dupa ce a devenit mama, ca numarul 17 a aparut in mod straniu de 2 ori in viata ei, iar ambele ocazii au fost legate de fiul ei.

„Imi tineam ieri baiatul la piept si ii povesteam cu lacrimi in ochi, ca 17 este de acum numarul meu norocos. Ca pe 17 Octombrie am aflat ca sunt insarcinata si pe 17 Iunie am nascut.

Nu pot sa ii multumesc indeajuns lui Dumnezeu pentru minunea pe care a trimis-o in viata noastra, pentru experienta minunata a sarcinii de care m-am bucurat in fiecare minut si la fiecare miscare a bebelusului, pentru ca am visat numele pe care il poarta si pentru o nastere naturala atat de frumoasa, de care imi aduc aminte cu atata drag.

Daca intr-o zi ai sa citesti acest mesaj, iubitul meu copil, as vrea sa stii ca te-am iubit dinainte sa te cunosc, iar cand ai venit in viata noastra, m-a cuprins o dragoste nemarginita si greu de explicat in cuvinte. Am sa fac tot ce imi sta in putinta si am sa imi dau toata silinta sa te cresc,astfel incat, peste ani, sa fii mandru de felul in care ai crescut si te-ai dezvoltat.

Abia astept sa iti povestim si sa iti aratam toata povestea ta si a noastra, una plina de dragoste, care ma face sa ma simt atat de norocoasa, ca am intalnit un om atat de rabdator si iubitor caruia intr-o zi ii vei spune tata si alaturi de care am reusit sa construiesc familia la care visam. Va iubesc nemarginit pe amandoi!”, a dezvaluit Daniela Iliescu pe contul personal de Instagram, in data de 26 iunie 2022.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *