Search for content, post, videos

Ce inseamna numele Tiago, ales de Cabral si Andreea Ibacka pentru fiul lor

Ce inseamna numele Tiago, ales de Cabral si Andreea Ibacka pentru fiul lor

Ce inseamna numele Tiago. Pe langa toata nebunia din lumea vedetelor cu prenumele precum Milan, a aparut in ultimii ani si aceest prenume, care deja face ravagii printre vedetele de la noi.

Cabral si Andreea Ibacka, Dani Otil si Gabriela Prisacariu, Adrian Mutu si Sandra Bachici, toti au ales si acest prenume pentru fiii lor. Se pare ca este de bun augur, caci cei care il poarta au norocul scris in stele.

Citeste si: Ce inseamna numele Milan, ales de Culita Sterp pentru fiul lui. Este nume biblic

Ce inseamna numele Tiago

De Craciun, in 2021, Cabral dezvaluia in mod oficial ce nume a ales pentru fiul sau. El a postat la acel moment o fotografie in care apareau numele Tiago si Namiko, prenumele fiicei sale, in bradul de Craciun, informeaza ENews24.

Se pare ca cei care il poarta vor avea parte de mult noroc in viata. De asemenea, baietii numiti Tiago vor fi atrasi de partea sportiva.

Este un nume de zeitate si atunci cand este scris in varianta „Thiago” inseamna „Dumnezeu este cel care acorda recompensa”, conform Significados Nombres. Persoana care se numeste Tiago este una activa si capabila sa gaseasca bucuria in orice.

Barbatul Tiago este foarte fidel intr-o relatie si are nevoie de o persoana care sa il completeze. Este un partener in care pot avea incredere si care este dispus sa lucreze ca intr-o echipa cu persoana iubita. Gospodar si gata oricand sa ajute pe cei din jurul lui, Tiago va avea parte de succes in cariera.

Exceleaza in domenii ca sportul, vanzarile sau comertul. Se simte in largul lui intr-un mediu stresant, pentru ca asa poate face cu adevarat performanta. Cu siguranta, in cazul lui Cabral Ibacka, al lui Adrian Mutu si al lui Dani Otil, micutii lor pot mosteni aceste talente si pe partea paterna. Toti trei sunt pasionati si de sport, iar mediile in care au facut performanta sunt unele solicitante.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *