Search for content, post, videos

VIDEO Tendinte pantofi toamna 2013

Toamna deschide usa trendului pentru pantofii din noul sezon. Pentru perioada ploioasa a toamnei, culorile vedeta sunt rosu, nude, negru sau combinatii de aceste culori si pantofii vopsiti in modele florale.

In acest sezon platformele au intrat la hibernare iar locul le-a fost ocupat de tocul subtire, cui. Daca iti doresti sa fi in trend poti opta pentru acesti pantofi in foarte mare voga anul acesta. Acesti pantofi cu toc cui, talpa subtire si varf ascutit sunt in centrul atentiei anul acesta. Pantofii stiletto au revenit, astfel putem spune ca moda feminina a revenit.

Confortul picioarelor este cel mai important, iar pantofii cu talpă joasă sunt la mare căutare de toate femeile. Aleşi corect, aceştia pot fi purtaţi atât zi de zi, cât şi la ocazii speciale.

Toamna, tinutele sexy au revenit. Cizmele peste genunchi sunt din nou la modă şi se pot combina cu rochii scurte sau colanţi plus un top lejer. Pentru un confort bine meritat si pentru a te simtii si sexy alege unele fără toc. Toamna aceasta se poartă botinele cu şireturi şi tocul inalt.

Noul sezon aduce în atenția tuturor modelele de pantofi cu talpă ortopedică. Acestia o alternativă extrem de confortabila, practica și ușor de purtat. Toamna aceasta, talpa ortopedica este decorata si colorata insa avel alternativa de a alege si talpa transparenta.

VIDEO

VIDEO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *