Search for content, post, videos

Vara aceasta se poarta nonconformismul!

 

 

        Daca esti in criza de idei si nu stii cum sa-ti improspatezi garderoba sezonului estival, colectia Ruby vara 2011 pare sa fie cea mai buna sursa de inspiratie, intrucat piesele vestimentare expuse te vor coplesi cu frumusetea, dar si cu stilul extrem de practic si de nonconformist pe care-l degaja.

       

       Prezenta colectie este exemplul perfect in ceea ce priveste modul in care iti poti construi o garderoba versatila, fapt ce iti va permite sa faci o serie de combinatii, dar si sa fii un adevarat model pentru prietenele tale.

         Sarbatoreste venirea verii, reimprospatandu-ti tinuta si optand pentru acele obiecte vestimentare care-ti vor pigmenta look-ul intr-un mod cat se poate de placut si original.

         Rochiile si fustele scurte, sorturile clasice combinate cu topuri largi, vaporoase, volanele folosite drept accesorii la o serie de piese vestimentare, sarafanele purtate la diverse camasi, dar si rochiile lungi pana in pamant sunt sugestiile designerului, pe care cu siguranta nu va trebui sa le neglijezi in aceasta vara.

        Da frau liber imaginatiei tale si creeaza mix-uri inedite, ce se potivesc stilului si personalitatii tale. Rochiile imprimate, sacourile si camasile albe pot fi cateva idei, deloc de neglijat, ce-ti vor improspata atat look-ul cat si starea de spirit, devenind astfel o prezenta eleganta si incantatoare in ochii admiratorilor tai. 

        Acorda o atentie deosebita si accesoriilor, care au puterea de a transforma miraculos orice tinuta. Astfel, pantofii, curelele, palariile iti pot colora intr-un mod cat se poate de natural look-ul, oferindu-i tinutei casual un aer de eleganta relaxanta. Deci, fara niciun dubiu, prezenta colectie ar trebui sa constituie punctul de plecare in misiunea pe care o ai in privinta stabilirii vestimentatiei din acest sezon!

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *