Search for content, post, videos

Umbrele in tendinte pentru acest sezon

Poate suna ciudat dar umbrelele au fost si ele un subiect controversat. Mai ales cand este vorba despre femei, umbrele devin si ele clar un subiect controversat. Ce culori alegem?, La ce le asortam?, Cu imprimeu sau fara imprimeu?, Din lemn sau metalice? Acestea sunt putine din intrebarile pe care femeile au tendinta sa le puna atunci cand vorbim despre umbrele. 

Pentru barbati poate fi usor amuzant, dar daca stai bine si te gandesti un brand hiper-cunoscut de masini si-a accesorizat portiera masinii cu o umbrela eleganta.
Cand alegem umbrela este si acesta o parte dificila, deoarece trebuie sa ne gandim, la textura, culoare, materialul suportului, la ce le asortam, daca sa fie cu imprimeuri sau nu etc., etc.
Cel mai potrivit ar fi sa alegem fie mai multe umbrele pentru mai multe tinute, fie una singura intr-o non-culoare sau dintr-un material plasticat transparent, care sa se asorteze la orice.
Pana si Cocktail-urile au parte de umbreluta lor colorata si asortata. Si atunci noi cum sa facem sa alegem umbrela potrivita?
In primul rand trebuie sa tinem cont de tinuta pe care alegem sa o purtam. Daca alegem un costum elegant intr-o nuanta de maro inchis accesorizati cu pantofi de culoare neagra si geanta in aceleasi tonuri, umbrela trebuie si ea sa fie tot in aceleasi nuante.

La fel se intampla si in cazul tinutelor sport, daca alegem o astfel de tinuta din start se exclude o umbrela cu tulpina din lemn, umbrela pentru aceasta tinuta trebuie sa fie in acelasi ton. O tinuta sport cu o umbrela sport. Cand vine vorba despre tinute sport e prea putin important sa asortam umbrela, eventual doar ca model, culorile sunt prea putin importante, din contra pentru o tinuta sport, o umbrela sport colorata, ne va colora ziua.

VIDEO

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *