Search for content, post, videos

Trucuri care te vor ajuta sa impachetezi totul perfect in bagaj

Bagajul este cea mai mare durere de cap cand te pregatesti pentru o excursie. Trebuie sa iti amintesti totul, sa nu strici nimic si cel mai important, sa incapa totul in bagaj.

Haine
Impacheteaza-ti sutienul cupa peste cupa si pune sosete in interiorul cupei. Pe aceasta cale vei economisi spatiu, iar sutienul isi va mentine forma. Impacheteaza o curea si pune-o in interiorul gulerului de la camasa pentru a pastra forma gulerului.

Pune pantofii in casca de dus. Daca exista murdarie ramasa pe acestia nu vei murdari hainele. Impacheteaza outfit-uri complete in pungi de plastic pentru a economisi timp cand nu stii cum sa te imbraci.

Bijuterii
Pune bijuteriile mici, precum cerceii si inelele intr-o cutie de organizare pentru pastile. Infige cerceii mici intr-un dop de pluta pentru a nu-i pierde. Foloseste o cutie de tic tac pentru agrafele de par. Pune un pai pe lantisor pentru a nu se incurca.

Gadgeturi
Tine incarcatoarele si castile intr-un toc pentru ochelari. Daca nu ai o husa pentru tableta, impacheteaz-o intr-un pulover pentru a o proteja.

Pentru alte obiecte
Ia o fata de perna cu tine pentru a tine hainele murdare departe de cele curate. Pune elastice pe carti pentru a nu se deschide in timpul calatoriei.

Tine obiectele grele la fund pentru a preveni rasturnarea bagajului.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *