Search for content, post, videos

Trenduri rochii de mireasa 2011

 

   Se anunta a fi un an extrem de elegant, cel putin daca vorbim despre trenduri in materie de rochii de mireasa 2011, detaliile precum broderiile sau aplicatiile florale, cristalele aplicate manual, sunt doar cateva elementele care contribuie la imaginea miresei din 2011. In acest an avem toate sansele sa admiram din nou funde si volane, extrem de multe volane, de aceasta data insa, realizate mult mai arhitectural amplificand astfel efectul tridimensional. Daca in 2010 volanele au fost principala modalitate prin creatorii de moda alegeau sa confere volum unei rochii de mireasa, volumul capata noi valente din 2011 – de la petale din materiale pretioase la sute de aplicatii si decoratiuni, pana la forme supradimensionate care sa adauge volum in zona umerilor sau in partea inferioara a rochiei – rochii de mireasa sirena – punand in evidenta supletea taliei, care, parca mai mult ca oricand urmeaza o linie bine delimitata, uneori marcata fie de corsete, fie de panglici sau elemente decorative. 
   Unul dintre materialele de baza pentru rochii de mireasa este matasea, fiind nelipsita din colectiile designerilor de renume, ea se imbina armonios cu accesoriile din cristale negre sau cristale Swarovski. Pe langa matase, organza este si ea foarte apreciata in acest an, tulul in schimb, ramane in preferintele miresicilor tinere si nonconformiste.
2011 este un an elegant, plin de surprize, un an puternic, plin de atitudine si mai ales feminin. Daca te regasesti printre norocoasele care vor fi mireasa anul acesta, descrie pe scurt intr-un comentariu, rochia rochia de mireasa perfecta in vizunea ta. Articol scris pentru promovarea magazinului www.rochiidemireasa.biz
 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *