Search for content, post, videos

Trend de toamna iarna 2010 2011 : Pielea

 

Nu demult, pielea era asociata celor ce ascultau muzica rock. Aceste vremuri au trecut si inca din sezoanele trecute pielea este la mare cautare. Incepand cu acest sezon pielea este adusa la un alt nivel.

Anul acesta o poti gasi la orice obiect vestimentar din garderoba unei femei de la clasicele jachete la pantaloni, rochii, veste, pantaloni scurti si chiar accesorii.

Culorile pe care trebuie sa le alegi in acest sezon sunt cele de pamant si cele monocromatice. Negrul este cea mai sigura optiune si totodata cea mai clasica.

 

Trendul din toamna 2010 ne indeamna catre stilul rock-sic insa nu este singurul stil prezent in acest sezon

Sunt mai multe stiluri care le poti urma pentru acest sezon in ceea ce priveste pielea:

   1.Clasic

Obiectele vestimentare din piele au fost vazuta intodeauna ca un simbol al clasei inalte si al stilului. Alege elemente stylish si cu croieli moderne.

geaca marogeaca neagra umeri

   2.Rock-Gothic

Asta inseamna culori inchise purtate de femeile inalte si androgine. Acest stil emana mister, personalitate si senzualitate.

stil gothic

 

   3.Glamour

Acest stil este intalnit in special la vedete. Aici intra rochiile din piele, manusi sau vestele de piele. Si fustele au sunt des intalnite insa pe varianta mini dar cuminte asortate cu accesorii potrivite.

Te poti inspira si din moda anilor 60 si poti alege modele retro de costume in culori nude.

angelia jolie sexyalicia keys premii

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *