Search for content, post, videos

Tendinte toamna iarna 2011 2012 Stilul masculin

 

 

   Pregateste-te pentru o toamna-iarna cat mai masculina; cel putin asa ne indeamna Moschino prin ultima colectie destinata sezonului rece 2011-2012.

Imbinand elementele feminine cu cele masculine, Rosella Jardini de la Moschino a reusit sa creeze o colectie demna de purtat de orice fashionista veritabila.

Moschino ne propune deux piece-uri formate din sacou si pantaloni indulcite cu imprimeuri de trandafiri rosu si nuante de mov.

tendinte iarna 2011

   Fiind una din tendintele de care se feresc starurile de la Hollywood, moda androgina este perfecta pentru cele care doresc sa adopte un look puternic indulcit de detalii feminine.

tendinte iarna 2011

tendinte iarna 2011

    Contrastul dintre croielile rigide si curbele unui corp feminin ofera un efect extrem de elegant si senzual. Misterul creat de piesele vestimentare in stilul minimalist si detaliile elementelor feminine fac deliciul accestei colectii.

    Ca accesorii poti opta pentru palarii, bretele sau cravate. Nu uita si de piesele feminine: culori pastelate, detalii de volane, brosele aplicate pe rever si imprimeurile florale.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *