Search for content, post, videos

Strategii usoare care vor ajuta orice fata sa isi puna in evidenta formele

Fiecare femeie este unica si frumoasa. Stereotipul 90-60-90 este un lucru din trecut, iar noi standarde de frumusete sunt in crestere. Totusi, formele vor fi intotdeauna atractive. Pentru a le pune in valoare nu trebuie sa petreci ore intregi pe zi la sala.

1. Spandex

Spandexul este cea mai usoara, rapida si accesibila metoda de a-ti pune in valoare formele. O pereche de spandex va rezista multi ani, modelandu-ti corpul si facand orice tinuta sa arate impecabil. Chiar si vedetele poarta asa ceva!

2. Colanti/ blugi/ pantaloni cu talie inalta

Daca ai putina burta nu este un motiv sa iti faci griji sau sa va te simti deprimata. Luati o pereche de blugi cu talie inalta care va vor evidentia curba taliei si va vor ascunde burta. Impreuna cu un top frumos de primavara sau cu tricou bagat in pantaloni, tinuta dumneavoastra este completa.

3. Leaga-ti tricoul

Daca trebuie sa purtati un tricou larg pentru a va plimba sau a va antrena la sala, legati-l doar la talie. Acest lucru va va accentua mai bine talia. Adaugati pantaloni cu talie inalta si formele dvs. sunt gata sa straluceasca.

4. Pulovere bagate in pantaloni

Luati un pulover, un tricou sau orice alt top larg si doar baga-ti-l in fusta sau blugi. Acest truc usor va defineste talia si va face sa aratati mai cool.

5. O curea va va alungi picioarele si va va scoate in evidenta talia

Asortati o rochie frumoasa cu o curea pentru a evidentia in mod natural formele dvs. intr-un mod superb. Acest truc functioneaza cel mai bine pentru persoanele scunde deoarece le face picioarele sa para mai lungi decat sunt.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *