Search for content, post, videos

Stil de vedeta: Inspira-te din cele mai sic aparitii ale vedetelor din 2014

Desi este abia inceputul anului, s-au conturat deja tendintele de top in moda. Vedetele hollywoodiene sunt cele care dicteaza cele mai importante trenduri si ne arata ca ele oscileaza de la diafan si culori pastelate, la tinute masculine sau cu croiala geometrica.

Afla ce au purtat vedetele in luna ianuarie 2014 si inspira-te din stilul lor fabulos!

Croielile si imprimeurile geometrice

Rihanna a optat pentru aceasta tinuta cu ocazia unui brunch antemergator decernarii premiilor Grammy 2014. Fusta cu taietura asimetrica si decolteul adanc, in forma de V, ies in evidenta mai ales datorita imprimeurilor in dungi. Desi acestea sunt in trend inca de anul trecut, se mentin pe primele pozitii ale alegerilor unor designeri precum Altuzarra.

Costumul masculin

Brevetat de Coco Chanel inca din anii ’20, deux-piece-ul cu pantaloni revine in top in acest an. Acesta se poarta in combinatie cu elemente feminine si sexy, cum sunt pantofii stiletto. Acest look este potrivit atat pentru o intalnire de afaceri, cat si pentru o seara festiva mai relaxata sau pentru evenimente care nu impun un dress code anume. Anne Hathaway a ales o varianta eleganta de la Viktor&Rolf, cu paiete pe reverul sacoului.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro ( http://goo.gl/W5pDZN  )
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *