Search for content, post, videos

Si-a taiat vechiul sutien si a facut ceva nemaipomenit. Orice femeie isi va dori sa faca acelasi lucru

Unul dintre videoclipurile lui Ray Lee descrie un truc interesant despre sutiene. Clipul cu pricina a fost vizualizat de peste 4 milioane de oameni.

Mai jos sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurgi daca vrei un sutien fara spate. De asemenea, vei economisi o multime de bani.

Alege un sutien, ia o foarfeca, un ac si ata. Mai intai, intinde sutienul pe o masa si ia bretelele. Asigura-te ca sunt suficient de lungi si ajustabile deoarece va trebui sa le infasori in jurul sub bratului. Apuca capatul unde se termina breteaua si taie acea parte. Apoi apuca capatul aripii si taie si acea parte. Incearca sa tai cat mai aproape de margine. Apoi fa acelasi lucru si pe cealalta parte.

Apropie bretele la baza sutienului. Asigura-te ca nu exista niciun nod deoarece nu iti vei dori sa ai bretelele innodate cand il porti. Acum trebuie sa te decizi unde vrei sa le pozitionezi si ia acele de cusut si prinde-le unde vrei. Verifica daca iti vine bine si apoi coase-l.

Probeaza sutienul si daca iti place unde sunt bretelele, poti sa le scoti. Acum tot ce a mai ramas este sa cosi breteaua.

https://www.youtube.com/watch?v=8DY8QBmMjOM

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *