Search for content, post, videos

Se mai poarta lucrurile asortate? Ce sa faci ca sa fii in trend

Daca pana acum cu cativa ani in urma sa nu iti asortezi geanta la pantofi era o crima, lucrurile s-au schimbat pe parcursul anilor.

Geanta trebuie sa aiba cateva trimiteri catre pantofi, insa asortatul nu, nu se mai poarta.

De exemplu daca geanta este rosie si are pe margini dungi nude, este de preferabil ca pantofii sa fie nude. La fel, daca optezi pentru u cluch maro dintr-o textura ce imita pielea intoarsa, nu vei opta pentru niste pantofi lacuiti, cu paiete si cu multe catarame.

Anul acesta tintele nu se mai poarta. Desi ni se implementeaza in minte acest aspect, multi designer tin sa ne uimeasca, folosindu-se inca de aceste lucruri.

Accesorile pe care alegi sa le porti la o tinuta trebuie sa fie intr-o colaborare cu tinuta si incaltamintea.

Se poarta asortat si totusi nu se poarta. Suna ciudat dar cam asa ar fi, trebuie sa ti cont de foarte multe aspecte atunci cand porti o tinuta, materiale, textura, culori. Chiar daca nu se poarta asortat, nu poti insa sa arati ca la circ.

Cele mai mari greseli pe care noi, femeile le facem, fie din nestiinta, fie pur si simplu ca facem cum ne taie capul doar pentru ca asa vrem noi, sunt alegerea unei genti de zi la o tinuta de seara si invers alegerea unui cluch de exemplu, la o tinuta de zi.

Purtarea tocurilor nepotrivite pet imp de zi sunt un alt aspect pe care il gresim. Am vazut deseori la piata diverse domnite cu tocuri de minim 10 punand cartofi in sacosa. Eu pot sa spun doar bravo lor, pentru ca pot! Ideea este ca nu tot ce poti sa alegi sa porti este si corect sau arata bine.

Anul acesta tocurile se poarta de maxim 10 cm, fara platforme si alte cele. Tocurile mici si varful ascutit au revenit in tendinte. Alegeti sa le asortati sau nu, dar aveti grija sa le purtati cu cap si gust.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *