Search for content, post, videos

Sandale de vara D&G

 

 

 

Colectia D&G vara 2011 este o colectie ce emana romantism si feminitate, concentrandu-se in special pe modele vesele, tineresti, irezistibil de dragute, accesorizate cu flori delicate, multicolore.

Se pare ca moda anilor ’70 a revenit in forta in aceasta vara, fiind o inepuizabila sursa de inspiratie pentru numerosi designeri. Astfel dupa cateva sezoane in care agresivitatea si monotonia au facut legea in lumea modei si in care au fost promovate o serie de articole mohorate sau incomode, asistam la revenirea unei mode cu adevarat feminine, ludice, create sa bucure atat purtatorul cat si privitorul.

Culori vibrante, o gama larga de imprimeuri si un strop de romantism au fost ingredientele de succes ale unei colectii, care a reusit sa capteze instantaneu atentia iubitoarelor de frumos, oferind totodata si o veritabila atmosfera estivala.

Motivele florale, intr-o paleta cromatica vesela si vibranta, sunt omiprezente cand vorbim de printuri sau detalii. Rosul, verdele, galbenul, albastrul si violetul sunt culorile predominante, reusind sa imprime colectiei un aer pe cat de proaspat si jucaus, pe atat de elegant.

Create pentru a inveseli o tinuta simpla, uni, sandalele din colectia D&G vara 2011 reusesc sa ofere un look feminin, extrem de natural.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *