Search for content, post, videos

Rochiile perfecte pentru Revelion

La petrecerea dintre ani , fie ca este vorba de o petrecere cu prietenii , sau un eveniment extravagant in oras, una dintre  rochiile prezentate  sunt tot ce ai nevoie pentru a fi pregatita.

Rochia cu sclipici. Desi sclipiciul si paietele sunt mult prea folosite in ultima vreme la orice ocazii,  ele au fost create pentru a celebra evenimente speciale, precum revelionul. Daca ai o astfel de rochie care iti place  acum e momentul sa o porti.

Rochia fara un umar. Este modul perfect in care poti arata ceva piele fara sa arati prea mult.  Compromisul perfect, jumatate de decolteu in fata, cealalta jumatate in spate.

Rochia mulata. Daca nu detii niste forme  armoniose  incearca alta croiala care iti poate pune mai bine in evidenta silueta. Daca rochia mulata vine ca turnata pe tine este una din cele mai bune alegeri.

Croiala in clos. Arata bine pe orice silueta. Evidentiaza o talie deja subtire si subtiaza o talie mai putin formata. Este un model clasic, unul dintre cele mai elegante si comode totodata, atata timp cat nu te strange prea mult.

Rochia fara talie. Pune cel mai bine in evidenta un trup voluptuos. Este confortabila, lejera, eleganta si extravaganta cu accesoriile potrivite.

Rochia pulover. Daca ocazia nu este foarte formala, rochia pulover este foarte potrivita. Calduroasa, dar nu foarte, eleganta, lunga pana la genunchi ori mai scurta cu colanti, este o solutie simpla si frumoasa pentru noaptea de Vevelion.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *