Search for content, post, videos

Rochii de ocazie

 

 

   Delicatete, eleganta, mister, senzualitate, acestea sunt doar cateva  dintre cuvintele care descriu perfect aceste rochii de seara din sezonul toamana iarna 2011/2012, care poate fi declarat, fara indoiala, sezonul  rafinamentului si al bunului gust.

   Realizate din materiale usoare, extrem de fine, acestea exprima  intr-un mod gratios si in acelasi timp sofisticat, feminitatea, dezvaluind  insa  mult prea putin  si  lasand imaginatia interlocutorului sa faca o serie  de presupuneri si asocieri. Iata cateva modele cu imagini cu rochii de ocazii.

    Rochia maxi ramane preferata designerilor si pentru acest sezon, pe care reinventand-o de fiecare data  au reusit sa o  transforme intr-un element cheie  pentru  serile speciale  si o piesa extrem de practica ce poate fi adaptata  cu usurinta  oricarui eveniment. Ce poate fi  mai potrivit pentru o seara romatica, mai mult decat o rochie lunga vaporoasa care exprima  perfect feminitatea si delicatetea,   transmitand celei care s-a decis sa o poarte o  inexplicabila  vibratie atemporala.

   Caracterizata  prin extravaganta si printr-o eleganta debordanta,   rochia neagra  poate fi alegerea ideala pentru o tinuta formala chic. Daca doresti sa adaugi  o nota speciala rochiei tale de seara, inspira-te din  cele mai recente tendinte si opteaza pentru o rochie maxi, intr-o culoare unica cu diverse ornamente ce te poate preschimba  intr-o adevarata diva, doar in cateva clipe.

   Stralucire, feminitate si senzualitate sunt cuvintele care descriu perfect efectul  pe care il poate crea o rochie lunga, in ciuda simplitatii sale  aparente. Nuantele fascinante, paleta cromatica diversa  si combinatiile extrem de ingenioase transforma aceste  rochii de seara  in tinute sexy,  sofisticate pentru care merita sa optezi daca esti invitata la un eveniment  unde   iti doresti sa stralucesti. 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *