Search for content, post, videos

Rochii de mireasa perfecte

 

Suntem siguri ca ai visat dintotdeauna la o nunta ca-n basme, la o receptie si o ceremonie care sa fie altfel decat ai vazut pana acum si care sa lase amintiri frumoase atat voua, mirilor, cat si celorlalti nuntasi invitati sa va fie partasi la acest eveniment atat de important. Pentru ca toate acestea sa devina realitate insa, in primul rand trebuie sa stii sa iti alegi rochia de mireasa, astfel incat sa fi in acelasi timp in centrul atentiei, sa beneficiezi de acea aura princiara la care ai visat si sa fi si tu fericita cu tine insuti, cu felul in care te prezinti printre cei din jur si cel mai important, sa fi tu multumita pentru ca e in primul rand cea mai importanta zi din viata ta si nimeni nu iti poate lua acest lucru.

Tocmai de aceea alegerea rochiei de mireasa este si cel mai greu lucru, mai presus de orice alt aspect organizatoric al nuntii. Sunt atat de multe modele disponibile incat totul pare infinit, la fel si materialele, nuantele etc., alegerea fiind un adevarat chin chiar si atunci cand stii foarte bine ceea ce iti doresti. Cu toate acestea, e important sa tii cont de cateva aspecte mai concrete, cum sunt croiala rochiei si forma trupului tau.

De ce? Pentru ca un model de rochie care nu se va potrivi intocmai formelor tale, le vor accentua tocmai pe cele care vrei sa le ascunzi, trasaturile care nu te complimenteaza deloc, exact ceea ce vrei sa eviti in aceasta zi importanta. Mai concret? Daca esti de satura mica spre exemplu, ai nevoie de o rochie care sa dea impresia de lungime, de alungire a corpului in vreme ce atunci cand esti mai plinuta vei alege o rochie care sa estompeze volumul si sa nu-l scoata in evidenta.

Dintre toate modelele de rochii de mireasa disponibile pe piata, cinci tipuri de croiala sunt cele mai intalnite. Ai de ales deci intre rochii de tip A, cele care sunt in acelasi timp cele mai cunoscute modele si care seamana cu prima litera a alfabetului, rochiile drepte, cele care nu au volum prea mare dar in schimb se identifica prin lungime, rochiile empire care au talia inalta ce porneste imediat sub sani si care sunt ori drepte ori in forma de A, rochia trompeta, mulata in partea de sus a corpului pana la solduri si rochia de bal, cu fusta foarte larga si voluminoasa. Un al saselea tip ar fi rochia sirena, care se aseamana cu cea trompeta cu singura diferenta ca partea mulata se extinde pana la calcaie.

Odata ce ai trecut in revista toate aceste tipuri de croiala si ti-ai imaginat deja care ti-ar sta cel mai bine, care sa iti complimenteze toate caracteristicile pozitive, deja ai facut cel mai important pas in alegerea rochiei si ai toate cunostintele de care ai nevoie pentru a face o alegere prefecta.

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">http://www.officialouissvuittonstore.com</cite>

    Hi, Skilful post, thanks you, i like your treatise also!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *