Search for content, post, videos

Pantofi senzationali

Sfarsitul anului vine de fiecare data cu o multime de cheltuieli. Pe langa cadouri si petreceri trebuie sa avem grija si de tinuta de revelion. Iar pantofii au un mare rol pentru aceasta

Designeri ne propun culori vii si stiluri moderne. Trebuie doar sa ne hotaram asupra unei perechi pe care sa o purtam la trecerea dintre ani.

 

 

 

Chiar daca e iarna nu inseamna ca nu mai poti purta sandale.
Daca petrecerea de revelion va fi intr-un restaurant, bar sau chiar la tine acasa nu trebuie sa ocolesti sandalele preferate. Sunt atatea modele elegante pe care le poti asorat cu tinuta de revelion.

pantofi revelion

  • Pantofi cu platforma

Preferatii fetelor minione acest tip de pantof nu numai ca iti ofera cativa centimetri buni ci iti ofera si un look cat mai sic. Ii poti alege pe cei tip peep toe sau cei plini.

pantofi revelionpantofi revelion

  • Botine

Perfecte daca optezi pentru o pereche de pantaloni skinny sau o fusta medie. Sunt ideale pentru fetele cu glezna subtire.

pantofi revelionpantofi revelion

Poarta-le cu fuste sau rochii scurte. Alegele in culori inchise si asorteaza-le cu dresuri colorate.

pantofi revelionpantofi revelion

  • Pantofi clasici

Sunt perfecti daca vrei sa dansezi o seara intreaga. Acest tip de pantof are un toc mediu si poate fi purtat nu numai in serile speciale. Daca sunt si intr-o non culoare sau intr-o nuanta netrua sunt perfecti.

pantofi revelionpantofi revelion

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *