Search for content, post, videos

Palarii dama

 

   Adauga un plus de stil look-ului tau purtand aceste palarii care se regasesc in tendintele sezonului de primavara 2011. Astfel esti sigura ca vei fi cu un pas inaintea tuturor si vei putea spune „La revedere!” iernii, purtand un asemenea accesoriu pe cat de versatil, pe atat de feminin.

   Fashionistele au inceput deja sa isi pregateasca garderoba pentru noul sezon. Si nu au uitat de palarii! Stilurile in materie de palarii variaza si in aceasta arie de la feminin, Boho sau chic urban, toate depinzand de stilul vestimentar pe care fiecare prefera sa il adopte. 

   Cert este ca palariile sunt pe val! Cele mai „vanate” modele sunt palariile cu boruri  ample, deloc rigide, intrucat emana o eleganta incontestabila. Acestea reusesc sa creeze o alura romantica care sa se potriveasca perfect cu spiritul primavaratic. Nu trebuie sa iti lipseasca atitudinea impunatoare si increderea pentru a purta astfel de palarii.

   Palariile „fedora”  sunt si ele la mare cautare, amintind de perioada prohibitiei americane. Brandul renumit pentru confectionarea unor astfel de palarii este Borsalino.

Palarii trilby 2011

   Palariile „trilby”  au boruri mai inguste, insa vor reusi sa scoata aproape orice tinuta din anonimat. Daca esti o fire in care inca se mai regaseste spiritul ludic, atunci acest tip de palarie este alegerea perfecta, oferindu-ti o alura care imbina doua stiluri: masculin si chic urban.

   Palariile „cloche”  sunt si ele in tendinte in acest sezon, reusind sa readuca subtil spiritul anilor ’20!

Palarii chic 2011

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *